2777
2789
فقط پارتی میخواد.یا بچه جانباز یا شهید باشی.وگرنه جایی تو این جامعه نداریم.

کار کمه ولی میگن هر کسی 6 ماه دنبال کار بگرده در هر جامعه ای، کار را پیدا میکنه، شاید کاری نباشه که ایده آل هست ولی پیدا میشه. 

الان خیلیا زدن تو کار اینستاگرام و کسب و کار خونگی درآمد خوبی هم دارن. 

من امسال ازمون دادم نفراول بودم تو شهرمون. نمره نهاییم عالی ولی قبول نشدم نفردوم رو قبول کردن. به خا ...

تو که یه بار قبول شدی شأنیت برای دفعه های بعد بیشتره، ببین اگه سابقه ی تدریس و مقاله و کار فرهنگی داشته باشی میتونی از ارشد و دکترا هم عبور کنی. 

مقاله نوشتن که کاری نداره، یه مقاله ی فارسی همین طوری بنویس برای دفعه ی بعد داشته باشی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی واسه آزمون استخدامی آموزش وپرورش بخون.حتی یک نفر هم بخان.نمره ات بالا باشه قبول میشی

من نفراول شدم همه چیز م خوب بود. ولی چون نفردوم ارشدبود امتباز مقاله و پژوهش گرفت نمره کلش از من بهترشد. ولی من قبول نشدم😭😭😭

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
تو که یه بار قبول شدی شأنیت برای دفعه های بعد بیشتره، ببین اگه سابقه ی تدریس و مقاله و کار فرهنگی دا ...

از دیروز کارم گریه ست   هرجورمقاله ای رو که قبول نمیکنن. من کلا بدشانسم

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
منم همین طور البته من لیسانسم آخرش مامان و بابام داشتن دوستم میکردن همش میگفتن این همه پول خرجت کردی ...

آخ دقیقا حال منو توصیف کردی. یه خلا درونی دارم

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
منم همین طور البته من لیسانسم آخرش مامان و بابام داشتن دوستم میکردن همش میگفتن این همه پول خرجت کردی ...

شما عادی هستی و چیزی کم نداری،. جامعه ای که گنجایش کار توی رشته نداره دانشجو میگیره کم داره. 

یعنی برای اموزش پرورش مورد قبوله؟ 

آره فکر کردی همشون مقاله ی خارجی دارن؟ 

ی مقاله درباره ی رشته ات تدی یه مجله ی ایرانی بنویس. مثلا درباره ی کودک و اینترنت  اینا مورد علاقه ی آموزش و پرورش هم هست بعد بگو دغدغه ام هم بود رفتم سمتش 

چه رشته ای خوندی  من با ازمون قبول شدم بدون سهمیه

آزمون چی؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

عزیزم بهترین دانشگاه با بهترین معدلم درس خونده باشی پشتکار نداشته باشی فایده نداره شاگرد اول مدرسمون که همه امید مدرسه بود شده منشی دکتر اونوقت من که درسم متوسط روبه پایین بود بدون هیچ پارتی شدم معاون بانک فقط و فقط به خدا توکل کن آزمون استخدامیارو شرکت کن و حسابی بخون از شکست هات ناانید نشو من 4سال خوردم زمین و بلند شدم تا بالاخره شد

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

هیچی ندارم😢 بخدا دلم واسه مامانم میسوزه همه دخترای فامیل تو ی اداره ایی بیمارستانی ارگانی جایی است ...

ولا عزیزم شرایط منم دقیقا مثل توئه، حالا خوبه شما تو دانشگاه دولتی درس خوندی شهریه ندادی،من هرترم باید کلی شهریه میدادم ،آزمون استخدامی شرکت کردم خیلی تلاش کردم ولی هیچی به هیچی،چند وقت پبش بابام گفت این همه شهریه پرداخت کردم آخرش هیچی نیستی،متاسفانه دختر سرزبون داری نیستم دنبال کار آزاد برم ،اعتماد بنفسمو از دست دادم

خدایا شکرت
بند پ خوبیش اینه که نه رشته مرتبط میخواد نه باید آزمون بدی

خب امثال ماها که بند پ نداریم بند خ رو داریم به خدا توکل کن پشتکارم داشته باش مطمئن باش مطمئن باش موفق میشی😍

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم