2777
2789

منم همین طور البته من لیسانسم آخرش مامان و بابام داشتن دوستم میکردن همش میگفتن این همه پول خرجت کردیم هیچی نشدی من و مثل ادم بی خاصیت مفت خور میدیدن نهایتا با اولین خواستگار که نه دومین خواستگار که بعد دانشگاه اومد ازدواج کردم فرار کردم از دستشون ولی هنوزم دنبال کارم از درون از خودم راضی نیستم اصلا رضایت درونی ندارم همش تو استرسم انگار یه چیزی گم کردم 

من رشته ام مرتبط با روان شناسیه توروخدا بگو چجوری قبول شدی   درست خیلی خوب بود؟؟؟ چند س ...

سی سالگی قراردادی قبول شدم

همین یه ماه پیش هم پیمانی قبول شدم الان ۳۴ سالمه

درسم خوب بود آره ولی خوب هم خوندم 

یه ماه جمع کردم رفتم خونه بابام درس خوندم فقط. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ناامیدتون میکنم ولی امتیازای خاص و بند پ تاثیرگذارن خیلی

هیچی ندارم😢

بخدا دلم واسه مامانم میسوزه همه دخترای فامیل تو ی اداره ایی بیمارستانی ارگانی جایی استخدامن

من بدبخت منشی ام 

منم همین طور البته من لیسانسم آخرش مامان و بابام داشتن دوستم میکردن همش میگفتن این همه پول خرجت کردی ...

دقیقا مث من

لیسانسم،متاهل

یه خلا عجیبی تو وجودمه،و رضایت درونی ندارم،همش غبطه میخورم و ارزومه یه جا استخدام بشم

امسال ازمون دادم ولی قبول نشدم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

روزانه ک هزینه نداره پس پول چه کلاسی رو دادین؟ سرکار دولتی رفتن دو راه داره  یک پارتی و رابطه ...

خانم پول بابت کلاس کنکور

از غرب به شرق رفتن واسه کلاس سرویس و ازمون

مدارسه های پولی 

اووووف😣😣😣

سی سالگی قراردادی قبول شدم همین یه ماه پیش هم پیمانی قبول شدم الان ۳۴ سالمه درسم خوب بود آره ولی خ ...

چقد خوب

موفق باشی

شغلتون چیه؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من رشته ام مرتبط با روان شناسیه توروخدا بگو چجوری قبول شدی   درست خیلی خوب بود؟؟؟ چند س ...

روانشناسی که خوبه اموزش پرورش یه عالمه نیرو واسه دبیر ابتدایی میخواد روانشناسی بر میداره آزمون اموزش پرورش اومد حتما شرکت کن صد در صد برت میدارن من ول معطلم که دستم کامپیوتره   

هیچی ندارم😢 بخدا دلم واسه مامانم میسوزه همه دخترای فامیل تو ی اداره ایی بیمارستانی ارگانی جایی است ...

برو تو پیجهای استخدامی بخش کامنتها.. بگو رشتت چیه کمکت میکنن..بعدشم انقد اونجا انگیزه میگیری ک روزی یک و دوساعت رو میخونی ...من با بچه شیرخواره درس میخوندم

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
هیچی ندارم😢 بخدا دلم واسه مامانم میسوزه همه دخترای فامیل تو ی اداره ایی بیمارستانی ارگانی جایی است ...

اگر رشتتون پر طرفداره شانس قبولی توی ازمونای استخدامی رو دارین رشته هایی مثل حقوق و آموزش ابتدایی و حسابداری رو زیاد میگیرن

عزیزم شرایط همه اینجوریه الان 

من حتی شانس قبولی توی آزمونا رو هم ندارم چون رشتم رو استخدام‌ نمیکنن

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش