منم همین طور البته من لیسانسم آخرش مامان و بابام داشتن دوستم میکردن همش میگفتن این همه پول خرجت کردیم هیچی نشدی من و مثل ادم بی خاصیت مفت خور میدیدن نهایتا با اولین خواستگار که نه دومین خواستگار که بعد دانشگاه اومد ازدواج کردم فرار کردم از دستشون ولی هنوزم دنبال کارم از درون از خودم راضی نیستم اصلا رضایت درونی ندارم همش تو استرسم انگار یه چیزی گم کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رشته ام مرتبط با روان شناسیه توروخدا بگو چجوری قبول شدی درست خیلی خوب بود؟؟؟ چند س ...
روانشناسی که خوبه اموزش پرورش یه عالمه نیرو واسه دبیر ابتدایی میخواد روانشناسی بر میداره آزمون اموزش پرورش اومد حتما شرکت کن صد در صد برت میدارن من ول معطلم که دستم کامپیوتره
هیچی ندارم😢 بخدا دلم واسه مامانم میسوزه همه دخترای فامیل تو ی اداره ایی بیمارستانی ارگانی جایی است ...
برو تو پیجهای استخدامی بخش کامنتها.. بگو رشتت چیه کمکت میکنن..بعدشم انقد اونجا انگیزه میگیری ک روزی یک و دوساعت رو میخونی ...من با بچه شیرخواره درس میخوندم