2777
2789
عنوان

قوم و خویش وحشی شوهر

1521 بازدید | 35 پست

برام سواله چرا اینجا همه قوم و خویش شوهر ( مادر و خواهر و جاری ) اینقدر وحشین ..

خود شوهرا که همه از دم دست بزن دارن و بداخلاقن مادرشوهرام که اتیش بیار معرکه :/ 

واقعا قبل از ازدواج معیاراتون چیه که متوجه این چیزا نمیشید و خودتونو توی جهنم میندازید ؟ 

خودم مجردم ، میخوام بدونم اونایی که شوهراشون دست بزن دارن دقیقا قبل ازدواج چه معیارایی مد نظرشون بوده که همچین رفتار ضدانسانی ای رو متوجه نشدن چون بالاخره دست بزن و کج خلقی تو دوران عقد و نامزدی معلوم میشه !

مارو از هر چی مرد بدمون اوردن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مارو از هر چی مرد بدمون اوردن

دقیقا

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا نامزدن تاپیک میزنن کتک خوردیم میگیم جدا شو میگه دوسش دالم🥴 یا باکره نیستم هرچی هم میگیم عاقل باش در اخر باز ادامه میدن میرن سر زندگی بدتر میشه 🙄

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

به شخصه میخوام با پسری ازدواج کنم که نه پدرومادر داره نه خواهر و برادر😂🤦🏻‍♀️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
واقعا :/ انگار همشون هیولان

ار بخدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وا کی میگه همشون وحشی ان، آنقدر ک مادرشوهرمن هوامو داره مامانم ندارع،مامانم فقد ب پسرش میرسه منم ک تع تغاری

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸