2777
2789
عنوان

*زن ها هم حق انتخاب دارن :/ مهم*

448 بازدید | 12 پست

نمیدونم چرا توی این سایت اگه زنی بخواد سقط کنه یا انتخاب کنه بچه دار نشه اینقدر بقیه کاربرا بهش میپرن ! 

اصلا چیزی به نام حق انتخاب برای زن قائل نیستن و رسما زن رو ماشین جوجه کشی میبینن :/ خانم میخواد سقط کنه به هر دلیلی به جای راهنمایی میان میگن نکن گناهه و بچه با خودش برکت میاره ، بهش عذاب وجدان میدن ! خب شاید اون زن در آینده مادر مزخرفی بشه اونوقت خود همینایی ک گفتن سقط نکن میان سرزنشش میکنن اصلا فازشون مشخص نیست ! 

یا اگه زنی نخواد از اول بچه دار بشه میگن بشین خونه بابات و مردا همشون عاشق بچن درحالی که اینجوری نیس و تو این دوره و زمونه بچه دار شدن جرئت میخواد ..

حرفم اینه یکم به حق انتخاب همجنساتون احترام بزارید خانمای عزیز ، چیزی که برای شما مهمه و آرزوتونه از نظر دیگه عذابه مخصوصا فردی که نه از نظر مالی نه عاطفی شرایط مناسبی برای بچه نداره ..

دقیقا درسته 👌

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بچه نمی خواد باید تمام تلاشش رو برای جلوگیری بکنه کسی بچه نمی خواد قبل ازدواج مطرح کنه طرفین ...

گاهی وقتا پیش میاد با همه جور جلوگیری ( قرص و کاندوم ) بازم خانم باردار میشه !

اینایی که میگن بچه روزیش با خودش میاره فازشون چیه مثلا بچه های کار یا سومالی ها روزیشون وسط راه جا ...

والا ببخشیدا ولی طرف تو خرج نوار بهداشتی خودش مونده با وجود سه تا بچه چهارمی رو هم میاره میگه بچه برکتشو با خودش میاره :/ 

اینایی که میگن بچه روزیش با خودش میاره فازشون چیه مثلا بچه های کار یا سومالی ها روزیشون وسط راه جا ...

اره واقعا ،ی لشکر درست میکنن ومیگن بچه رحمته ،درسته رحمته ولی اگه نتونی مخارجشو بدی وارلحاظ روحی و مادی تامینش کنی میشه زندگی برزخی 😐

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
انگار روزی بچه فقط شیر و پوشکه

همین ..

اون بچه تربیت میخواد تحصیلات عالیه میخواد امکانات رفاهی میخواد ..

نمیتونن برای بچه یه تبلت ساده بخرن انگار دهه شصته فکر میکنن بچه با نون خشک و اب بزرگ میشه ولی از این خبرا نیس و بچه های الان توقعشون بالاس ..

گاهی وقتا پیش میاد با همه جور جلوگیری ( قرص و کاندوم ) بازم خانم باردار میشه !

احتمال شکست روش های جلوگیری مثل این موارد خیلی خیلی پایینه ولی در این صورت به نظر من نباید سقط کرد سقط غیر قانونی هم هست و فقط سلیقه ی شخصی نیست گاهی طرف می ره سقط کنه دچار مشکلات عدیده می شه. به نظر من بچه هدیه خداست و در صورت ناخواسته ایجاد شدن نباید هدیه خدا رو پس فرستاد. به جز اون هر شخص باید مسوولیت کارش رو برعهده بگیره. اکثر موارد ناخواسته جلوگیری طبیعی انجام می دن

احتمال شکست روش های جلوگیری مثل این موارد خیلی خیلی پایینه ولی در این صورت به نظر من نباید سقط کرد س ...

بعد اگه نتونه در آینده از پس این هدیه خدا بربیاد و تبدیل به یه شخص ناهنجار و ضداجتماعی و دزد و قاتل بشه کی جوابگوئه ؟