❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
هدفم اینه که بزرگتر که شدم برم خارج. بازیگر مورد علاقم بندیکت کامبریج هست که جونمو براش میدم😍😍😍 عاشقشم خیلی خفنه (به چشم برادری) اگه ببینمش مطمئن باش محکم بغلش میکنم و لپشو محکم بوس میکنم (یعنی در این حد دوسش دارم)،(به چشم برادری) بیشتر بخاطر فیلم دکتر استرنج و شرلوک ازش خوشم میاد (بقیه ی فیلم هاشو ندیدم چون😂😂) و اگه ازم بپرسن بگن دوست داری همین الان کودوم بازیگرو ببینی میگم:بندیکت کامبریج جوووووون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
من اينجوري درست ميكنم(پياز تفت ميديم. گوشت چرخ كرده اضاف ميكنم و تفت ميدم بعدش لوبيا چشم بلبلي پخته شده اضاف ميكنم و رب گوجه و ادويه و نمك. بعدش برنج رو اب كش ميكنم و ميذارم مواد رو ميذارم لا به لاي برنج و ميذارم دم بكشه
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓 خوب با منم دوست باشید دیگهه😪 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜 یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸 تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂 یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤ من همتونو دوست دارممممم😍 البته بجز مردا 😒😒😏 😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜