2777
2789

من بلدم می‌نویسیم اینجا 

سیب زمینی و نگینی خورد کن پیاز هم هر مدل ریز یا درشت دوست داشتی خورد کن اول سیب زمینی سرخ کن نیمه سرخ شد پیاز و گوشت چرخ کرده هم اضافه کن تا کامل سرخ شه گوجه هم رنده کن به مواد اضافه کن نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم بریز به اندازه بعد برنج و دمی بزاری خوش طعم تر میشه اینم حین نیمه دوم پخت برنج که نزدیک آب برچیده بشه بریز داخلش اگرم خواستی برنج آبکش کن وقتی دم انداختی مواد و بریز روش وقتی دم کشید مخلوط کن آخر هم ی زعفرون دم کرده بهش بزن تامام 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
پیاز و چرخ کرده تفت میدی و میپزی بهش گوجه اضافه میکنی سیب زمینی سرخ کرده اضافه میکنی  برنج آبک ...

آب هم تو موادت میریزی؟چون برنجو وقتی میزاریم دم یکم آب داغ و روغن اضافه میکنیم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها هویج و سیب زمینی اصافه می کنند ولی ما نمیریزیم .دوست داشتین گشنیز تازه هم می تونی بهش اضافه ...

امام زمانی هستی😍😍😍

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!