من خودم یک عدد چشمشورم یه بار با همسایمون و بچش که ادن موقع کوچیک بود رفته بودیم بیرون بعد گوشیش دسته بچش بود منم داشتم با خودم میگفتم ای الان گوشی هز دسش میفته هنو تموم نشده بود جملم تو ذهنم که گوشیه از دسش سر خوردو محکم خورد به زمین خرد و خاکشیر شد😄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دختر شاد اما سر ب هوا اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم ن دنبال بحثم ن دعوا ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمیفهمم چی ب چیه پ همینجور پیش میرم خدا منه 😕
همسایمون خیلییی چشمش شوره من ناخنام خودش طبیعی بلند میشه و نمیشکنه یبار دم درمون ناخنامو دید گفت خیلیییی خوشگله از اونروز به بعد ناخنام بی هیچ دلیل میشکستن و پوسته پوسته میشدن تازگی یذره به حالت قبل برگشته دیگه همسایمونو میبینم از ترس راهمو کج میکنم