2777
2789

من خودم یک عدد چشمشورم یه بار با همسایمون و بچش که ادن موقع کوچیک بود رفته بودیم بیرون بعد گوشیش دسته بچش بود منم داشتم با خودم میگفتم ای الان گوشی هز دسش میفته هنو تموم نشده بود جملم تو ذهنم که گوشیه از دسش سر خوردو محکم خورد به زمین خرد و خاکشیر شد😄

استارتر با اجازه میشه تاپیک اخر مو گزارش بزنید 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همسایه‌ی ما خیییلی اینجوریه

یه بار تا منو دید،با مخ رفتم تو زمین

یا یه بار داشت با ماشینه ما

میومد عروسی،گفت کیان پسر خیلی آروم میری

پسر من وحشی و میره و اینا..

یه دفه زارررت از جلو زدیم ب یه موتور😐

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

بچه ها تورو خدا دعام کنین  دادگاه ب نفعم رای بده 

دعام کنین ک خدا نذاره ناحقی بشه 

اسی معذرت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕

مامانم یه همسایه پیرزن داره هر وقت منو دیده بلا استثنا مریض شدم 

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

خاله من یه خواهرشوهر داره چشم نیست که زهر مارهههه 

گفت فلانی چه یخچال خوبی فرداش یخچال سوخت گفت چه کولر خوبی دارید دود از کولر بلند شو گفت ببین مرغ عشقات خیلی وقته زنده ن همون لحظه جلو خودش جون دادن 

عزرائیلِ بد طینت😤

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

همسایمون خیلییی چشمش شوره من ناخنام خودش طبیعی بلند میشه و نمیشکنه یبار دم درمون ناخنامو دید گفت خیلیییی خوشگله از اونروز به بعد ناخنام بی هیچ دلیل میشکستن و پوسته پوسته میشدن تازگی یذره به حالت قبل برگشته دیگه همسایمونو میبینم از ترس راهمو کج میکنم