2777
2789

سلام خانما

26 ام تولد شوهرمه میخوام سوپرایزش کنم البته خیلی ساده میخوام یه کیک کوچیک بخرم با یه کادو نمیدونی چی بخرم

الان داشتم فکر میکردم شب که میاد خونه مثل تو فیلما برف شادی بریزم سرش و اینا البته بگم تا دختر کوچیک دارم به نظرتون چیکارا بکنم چی بخرم؟! 

مبارک باشه عزیزم ،تا باشه از این جشنا😍❤

به نظرم اگه دخترت خیلی کوچیکه بفرستش خونه مامانت اینا، بعد اینکه کیک رو خودت درست کنی و تزیینش کنی قشنگتره با یه شام سبک اما شیک 

کادو هم میتونی کتاب ،پک لوازم بهداشتی، کاور گوشی و... بگیر فقط خواهشا ساعت و ادکلن نگیر که دیگه خز شده😂

برای سوپرایز هم فکر کنم  

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم ،تا باشه از این جشنا😍❤ به نظرم اگه دخترت خیلی کوچیکه بفرستش خونه مامانت اینا، بعد ...

نع ساعت داره نع ادکلن کلا هیچ وقت هیچ کس تولد براش نگرفته سال اول زندگیمون براش یه بشقاب طلایی دکوری براش گرفتم گفت تاحالا بهم کسی کادو نداده بود این چند سال زندگمون رو روال نبود ولی امسال خداروشکر کمی پول دست و بالم هست 

مامان که ندارم مادرشوهرم هم نمی تونم کیک هم بلدم کمی به نظرت خودم درست کنم؟! 

اون جوری تزئین داره قشنگ تره 🤕🤔

نع ساعت داره نع ادکلن کلا هیچ وقت هیچ کس تولد براش نگرفته سال اول زندگیمون براش یه بشقاب طلایی دکوری ...

من تو اولین دیدار با همسرم به جا کافی شاپ یه کیک ساده درست کردم روشو جلوی خودش باهم سس شکلات ریختیم و با چیپس شکلاتی و دراژه و اسمارتیز تزیین کردیم و یه فلاسک چای هم برده بودم رو چمنا نشستیم با هم خوردیم و یه فشفشه هم وسط کیکمون بود

براش هم کیف پول خریده بودم😁😁😁

خب با دختر کوچولوت سوپرایزش کنین😍

خب اگه اینطوره پس براش یه پک بخر که شامل مام و بادی اسپلیش و ادکلن و مرطوب کننده پوسته 

من برای همسرم از برند مای خریدم چون همسرم مهندسه و کارش فنیه دستاش همش ضمخت میشد

بازم فکر کن شاید چیزای قشنگتر به ذهنت اومد😍

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻
من تو اولین دیدار با همسرم به جا کافی شاپ یه کیک ساده درست کردم روشو جلوی خودش باهم سس شکلات ریختیم ...

عشقتون پایدار❤️

یه خورده بردم تو دیجی کالا بگردم ببینم چی داره 

ممنون از راهنماییت ❣️