الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تیکرت رو خوندم.منم این ماه رژیممو شروع کردم ب امید بارداری وزنمم بیشتر از تو هست.تنبلی هم دارم.ولی بنظرم تنها چیزی ک باعثش شد بیخیالی کامل بود.چون فقط منتظر پریودم بودم.ان شاالله ب زودی نی نی بیادتو دلت❤
عزیزم انشالله شما هم بحق این ماه پربرکت باردار بشین 😍منم پارسال بارژیم بامداد خمار ۱۰ کیلو کاهش داشتم و با این ک ۱۰ سال باردار نمیشدم و پلی کیستیک بودم بدون دارو باردار شدم 😍پس ب هدفت ادامه بده و در کنار رژیم ورزش هم بکن هم برا روحیه خوبه هم بدنت قول میدم بزودی باردار میشی😊😉
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
سلامت باشی عزیزم نزدیک 18 کیلو کم کردم در کنارش دارو هم میخوام بخورم تنبلی تخمدانیا باید برا ...
آره عزیزم ورزش و مواظبت از وزن اصل درمان تنبلی هست ک متاسفانه دکتر ها اصلا تاکید نمیکنن فقط میگن قرص آمپول 😒😕ک اثر ک نداره هیچ بدتر هورمونا رو هم بهم میریزه و موی زاعد زبر و هزار چیز دیگه میاره😐
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.