2777
2789

مبارک باشه گلم این ماه دارویی چيزي خورده بودی 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه گلم این ماه دارویی چيزي خورده بودی 

عزیزم تیکرت رو خوندم.منم این ماه رژیممو شروع کردم ب امید بارداری وزنمم بیشتر از تو هست.تنبلی هم دارم.ولی بنظرم تنها چیزی ک باعثش شد بیخیالی کامل بود.چون فقط منتظر پریودم بودم.ان شاالله ب زودی نی نی بیادتو دلت❤

عزیزم تیکرت رو خوندم.منم این ماه رژیممو شروع کردم ب امید بارداری وزنمم بیشتر از تو هست.تنبلی هم دارم ...

ممنون عزیزجان انشاالله بسلامتی بغلش کنی 😍

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ممنون عزیزجان انشاالله بسلامتی بغلش کنی 😍

عزیزم انشالله شما هم بحق این ماه پربرکت باردار بشین 😍منم پارسال بارژیم بامداد خمار ۱۰ کیلو کاهش داشتم و با این ک ۱۰ سال باردار نمیشدم و پلی کیستیک بودم بدون دارو باردار شدم 😍پس ب هدفت ادامه بده و در کنار رژیم ورزش هم بکن هم برا روحیه خوبه هم بدنت قول میدم بزودی باردار میشی😊😉

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
عزیزم انشالله شما هم بحق این ماه پربرکت باردار بشین 😍منم پارسال بارژیم بامداد خمار ۱۰ کیلو کاهش داش ...

سلامت باشی عزیزم نزدیک 18 کیلو کم کردم در کنارش دارو هم میخوام بخورم 

تنبلی تخمدانیا باید برا همیشه ورزش کنن وچاق نشن 

سلامت باشی عزیزم نزدیک 18 کیلو کم کردم در کنارش دارو هم میخوام بخورم  تنبلی تخمدانیا باید برا ...

آره عزیزم ورزش و مواظبت از وزن اصل درمان تنبلی هست ک متاسفانه دکتر ها اصلا تاکید نمیکنن فقط میگن قرص آمپول 😒😕ک اثر ک نداره هیچ بدتر هورمونا رو هم بهم میریزه و موی زاعد زبر و هزار چیز دیگه میاره😐

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
سلامت باشی عزیزم نزدیک 18 کیلو کم کردم در کنارش دارو هم میخوام بخورم  تنبلی تخمدانیا باید برا ...

باید نسبت وزن و قدت تو محدوده نرمال باشه همیشه 

آره عزیزم ورزش و مواظبت از وزن اصل درمان تنبلی هست ک متاسفانه دکتر ها اصلا تاکید نمیکنن فقط میگن قرص ...

دکتر من گفته بود لاغر کن هیچوقت گوش ندادم 

دیگه امسال لاغر کردم 

ولی خیلیا فقط میخوان هزینه ویزیت سنو بگیرن راجب کنترل وزن و تغذیه چیزی به بیمار نمیگن 

باید نسبت وزن و قدت تو محدوده نرمال باشه همیشه 

آره من محدوده نرمالم 49 الی 66 باید باشه

آره من محدوده نرمالم 49 الی 66 باید باشه

من وقتی ۵۴ کیلو بودم فعالیتم خیلی زیاد بود اصلا فکرشم نمیکردم باردار شدم

من وقتی ۵۴ کیلو بودم فعالیتم خیلی زیاد بود اصلا فکرشم نمیکردم باردار شدم

خدا برات نگهش داره 😍😍

فعالیت خیلی مهمه یه سریا لاغررررر ولی تنبلی دارن 

فعالیت مهم تر از وزنه 

من هیچوقت انقد وزنم پایین نبوده ببینم نتیجه ای داره یا نه 

خدا برات نگهش داره 😍😍 فعالیت خیلی مهمه یه سریا لاغررررر ولی تنبلی دارن  فعالیت مهم تر از وز ...

عزیزم خدا پسرمو برده پیش خودش 😔🥺 چهار ماهه ک از پیشم رفته