2777
2789
عنوان

سیب ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 27 پست
نبابا دو قسمت بعد اون که کما رفت اومد که، همش خواب یلدیز بوده، اصن کما هم نرفته اندک وقتی ک بیهوش بو ...

اخیش حالم خوب شد میخواستم شخصا برم کارگردان و جانسو رو کتک بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا این قسمتش خواب ییلدیز باشه چون خیلی بده و ناراحت کننده

خدا کنه منم شنیدم جانسوی شیطان خیلی ازش بدم میاد قیافه اش خیلی نچسبه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
همش رویای ییلدیز بود مگه قسمت قبل ندیدین؟ حتی شاهیکا هم از حسن علی جدا شد قسمت جدیدش امشب پخش میشه ...

نه ندیدم پس یعنی بیدار میشه دوباره با چاتای هستن دیکه هالیت جانم کوچیکه ؟

ای وای واقعا؟ خدا خیرت بده کم مونده بود کنترل رو پرت کنم سمت تیلویزیون😐😂

آره بابا خیالت راحت 

فقط من فهمیدم خواب بوده داشتم نویسنده رو فحش میدادم😂😂😂😂😂میگفتم توهین کرده به مخاطب ولی خب فیلمه دیگههههه

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
آره بابا خیالت راحت  فقط من فهمیدم خواب بوده داشتم نویسنده رو فحش میدادم😂😂😂😂😂میگفتم توهین ...

😑😑😑😑نمی دونم میمردن وقتی علیهان و زینب ازدواج کردن سریال رو تموم میکردن😑😂 

الان بچه ها گفتن خوابه خداروشکر

آره دیدم واقعا خدا رو شکر 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
😑😑😑😑نمی دونم میمردن وقتی علیهان و زینب ازدواج کردن سریال رو تموم میکردن😑😂 

حالا ۱ چیزی خداایی کل اتفاقای فیلم تخیلی هست ولی ما هم عجیب دنبال میکنیم

حالا ۱ چیزی خداایی کل اتفاقای فیلم تخیلی هست ولی ما هم عجیب دنبال میکنیم

اخه میدونی چیه من کلا تا امروز با این سنم هیجوقت هیج فیلم ترکی ای ندیدم این رو تلویزیون داشتم میزدم برای پسرم جم جونیور دیدم از قیافه ییلدیز خیلی خوشم اومد بعدش اینو دنبال کردم حالا هر کاری میکنم نمی تونم ولش کنم😑

اخه میدونی چیه من کلا تا امروز با این سنم هیجوقت هیج فیلم ترکی ای ندیدم این رو تلویزیون داشتم میزدم ...

منم فقط بخاطره ییلدیز نگاه میکنم کاراشووو دوست دارم

من از ترکیه دنبال میکنم

منم فقط بخاطره ییلدیز نگاه میکنم کاراشووو دوست دارم من از ترکیه دنبال میکنم

من خیلی زبون ترکی بلد نیستم برای همین با زیرنویس میبینم ولی الان توی یه کانال ترکی داشت میداد دیدم رفتم زیرنویس زدم حالم بد شد دیدم ییلدیز پنج سال خواب بوده ولی خیلی بانمکه بعدش دیکه نشستم تا الان دنبال کردم😂