2777
2789
عنوان

رژيميا نهار چي داشتيد؟؟

535 بازدید | 80 پست

شام چي داريد؟؟

من نهار بوراني كدو 🥶🥶🥶 با يه كف دست نون

شامم عدسي انشالله

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰ گرم کباب با ۱۵ قاشق برنج و یه فنجون سالاد فصل

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

شام آش گوجه فرنگی

ناهار نخوردم ولی کیک گذاشتم تو فر یه تیکه از اون میخورم 

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

ناهار حذف

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

5 تا قاشق پلو یه ظرف کوچیک ماست خوری خورشت الانم گشنمه

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
۱۰۰ گرم کباب با ۱۵ قاشق برنج و یه فنجون سالاد فصل

چن کالری شد؟

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
5 تا قاشق پلو یه ظرف کوچیک ماست خوری خورشت الانم گشنمه

پاپ کورن بخور

چن کالری شد؟

کالری شماری نمیکنم تو مرحله تثبیت وزنم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.