2777
2789
عنوان

خانما شوهرم بهم محبت نمیکنه...‌

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 35 پست
یاد معلم ها و مدیرهای دهه شصت افتادم هاااا

😂😂😂😂😂😂😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

میدونستی دوست داشتن از روی عمله نه زبون، بزار برات یه چیزی تعریف کنم ، یه بار یه زوج باهم رفتن باغ وحش ، دوتا میمون دیدن، زنه به شوهرش میگه نگاه کن این میمون نره چقد میمون ماده هرو دوس داره، همش بغلشه و دورش میپیچه، بعد توی غرفه بغل شیر و جفتش رو میبینن که نره دورتر از ماده هه وایساده و تو خودشه، زنه میگه اما طفلی جفته شیره انگار شیره دوسش نداره چقد ازش دوره و حتی کنارش نمیره، شوهر زنه میگه حالا صبر کن میخوام بهت ثابت کنم، مرده یه قوطی میندازه اون وسط، اون میمون نره که همش خودشو به ماده میچسبوند فرار میکنه ولی در کمال ناباروری شیر نر میره جلوی ماده هه که آسیب نبینه و غرش میکنه، پس بدون دوست داشتن به زبون ریختن و چسبیدن نیست به عمله

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب شما شروع کن محبت کردن بعدم بهش بگو و ازش دلیل بخواه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
راهکار آخه😐😐😐😐😐😳😳😳😳

از این بهتر سراغ ندارم😁😂😂😂😂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

به خودت برس خوشگل کن اما اصلا سراغش نرو ارایش ملایم کن ناخوناتو لاک بزن پابند بنداز لباسای خوب بپوش تنگ و کوتاه موهاتو بباف یا باز بزار فر کن لخت کن به غذات اهمییت بده به خودت درکل اهمییت بده کم کم جذبت میشه

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

بههش بگو خب..نامزدم اوایل شدید ابراز علاقه میکرد یکی دوماهه مث قبل نیست..دیشب بهش گفتم کلی ناراحت شد .گفت هر روز بیشتر از قبل دوست دارم..الان مشکلات و کرونا و بیکاری و وضع اقتصادی دیونم کرده .حالا صب ی استوری گذاشته بود.