2777
2789
عنوان

كسي هست اينجا كهhpvداشته باشه؟

113 بازدید | 15 پست

من ازمايش دارم hpvم منفي بوده ولي بازم نميدونم چرا خيالم راحت نيست تو نت هم كه ميزنم استرسم بيشتر ميشه😭😭

كسي هست اين بيماري رو داشته باشه؟

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شما پاپ اسمیر دادی؟؟نوعش مشخص شده؟

بله ازمايش دادم hpvمنفي بوده يني نوعاي سرطاني رو زده بودسالم

نميدونم براي چي بازم ترس تووجودم هست

البته مطالب نت هم بي تاثير نيست

نه عزیزم نترس دوست صمیمی من ۵ سال پیش از همسرش گرفت ۶ و ۱۱ نوعش بود بیچاره داغون شد از استرس بیخودی همش فکر می‌کرد الان که سرطان رحم و دهن و ... بگیره 

ولی خب الان ۳ ساله که حتی زگیل نداشته تموم شده 

خوده استرس باعث میشه دوباره زگیل بزنی شکر خدا که سالم بوده ازمایش بیخیالش شو حتی زد برو کرایو استرس به خودت نده که بدنت ضعیف بشه دوباره بزنی

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

اخ اخ لعنت به نت منم گرفتار استرس مریضیم کرده تا یجام یچیزی میشه سرچ میکنم سرطان و ام اس و اینا میاد 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
نه عزیزم نترس دوست صمیمی من ۵ سال پیش از همسرش گرفت ۶ و ۱۱ نوعش بود بیچاره داغون شد از استرس بیخودی ...

زائده هارو تاچندروز ديگه ميخام برم بسوزونم

همش استرس دارم ميگم نكنه جوابش مطمعن نباشه بااينك بهترين ازمايشگاه رفتم

هي ميگم برنگرده سرطاني بشه😭

خيلي استرس داره اين بيماري خدا به سركافرم نياره

میدونم دوستم و استرساش دیدم ولی برو خداروشکر کن که از نوع بدش نبوده 

واقعا سجده شکر باید بجا بیاری 

برو زائده بردار بدون استرس بیخیال باش زندگیت ادامه بده فکر کن مثه ایناس که رو دست میزنه

اره تونت زدم ك استرس گرفتم ديگه

اره منم ریزش مو گرفتم صبح زدم نوشته بود کچلی و نمیدونم ارثی و اینا دارم دق میکنم عصر وقت دکتر گرفتم 

اره منم ریزش مو گرفتم صبح زدم نوشته بود کچلی و نمیدونم ارثی و اینا دارم دق میکنم عصر وقت دکتر گرفتم& ...

منم ريزش موي شديد داشتم از كم خوني و رنگ كردن بود

صدجور فكروخيال ميادسراغم😔

نه اصلا بهش فکر نکن من دوستم گفتم که ۳ ساله حتی زائده نداره انشاا... که آرامش دوباره به زندگیت برگرده

منم ريزش موي شديد داشتم از كم خوني و رنگ كردن بود

وادا کاش از کم خونی بود آزمایشات همه سالمن نمیدونم چیه بخدا موهام نصف پارسال شده