2777
2789

اولش اومد عکسای شیرین محبت که تو اینستا معروف هست رو گذاشت همه فهمیدن 😂😂

حالا دوباره عکس این دختره رو گذاشته میگه منم فکرشم نمیکرد من بشناسمش 🤣🤣🤣

If you want..why not🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم دروغ میگ زیاد ک ن😂😂

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

عیب نداره پیش میاد   

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

قبلنا دروغگوها قطع دسترسی میشدن 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چ عقده ای ای بابا.بنظرم کارخوبیه هرکی دروغگوشناسایی کنه اطلاع بده ب همه ک بدونیم

اصلا زیر بار نمیره میگه قضاوت نکن  

من نتونستم تکش کنم میشه تو تو تاپیکت تگش کنی همه بفهمن؟

If you want..why not🦋
چ عقده ای ای بابا.بنظرم کارخوبیه هرکی دروغگوشناسایی کنه اطلاع بده ب همه ک بدونیم

خب یکی مثل موز نارنجی توهم میزنه میاد تاپیک می‌زنه راجبه من عکسمم میذاره میگه تو نیستی بعد الان دوروزه آنلاین نمیشه تاپیکشم نمیترکه عکس منو گذاشته 

خب یکی مثل موز نارنجی توهم میزنه میاد تاپیک می‌زنه راجبه من عکسمم میذاره میگه تو نیستی بعد الان دورو ...

عکست پیش اون چکار می‌کنه 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........