2777
2789
عنوان

مشکل قلبی جنین

1107 بازدید | 33 پست

سلام خانوما دیروز دکتر سونوگرافی بهم گفت قلب بچه دریچه آئورت کوچیکه یا به اصطلاح تنگه

یه سوراخ کوچیکم کنار قلبش هست 

اکوی قلب انجام دادم اونم همینو گفت توروخدا شما همچین چیزی دیدید؟یا داشتید 

میترسم بزارم بچه بمونه مشکل براش پیش بیاد ما و خودش عذاب بکشیم از یه طرفم دلم برا تکوناش میسوزه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دریچه آیورت رو نمیدونم ولی منم سوراخ قلب دارم مادرزادی. 

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

الهی خدا خودش کمک کنه عزیزم صلوات استغفرولله حمدزیاد بخون 

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

اگه تهرانی تا یه دکتر خیلی خوب معرفی کنم من دختر ۷ ماهم رو که قلبش سوراخ بود ۴ ماه پیش عمل کرد تهران عال بود

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دریچه آیورت رو نمیدونم ولی منم سوراخ قلب دارم مادرزادی. 

واسه بعضیا بعد از بیست سالگی بسته میشه 

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

دکتر زمانی تو کلینیک امید در سعادت اباد

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اگه تهرانی تا یه دکتر خیلی خوب معرفی کنم من دختر ۷ ماهم رو که قلبش سوراخ بود ۴ ماه پیش عمل کرد تهران ...

دخترت تو سونوگرافی نگفتن سوراخ داره؟

چرا عمل کردی مشکلی پیش اورد؟

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...