2777
2789
عنوان

مشکل قلبی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 33 پست
مشکلی برات پیش نیومده؟

نه فقط محض اطمینان فعالیت سنگین نمیکنم البته سوراخ قلب 5 میلیه

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمممم . الهی درکت میکنم .  پسر عموم قلبش سوراخ داشت ولی مشکلی براش پیش نیومد . ولی حالا بازم ...

چشم ممنون

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
درد نداری؟

خب اول یکم تپش قلب داشتم و تا گردنم و دست چپم درد میگرفت و یهو قلبم چندبار محکم میکوبید فکر میکردم اینا مال مشکل قلبیم باشه اما به خاطر اضطراب بود. ولی یکم فعالیت شدید میکنم مثل بالا رفتن از پله ها قفسه سینه م یکم درد میگیره

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
خب اول یکم تپش قلب داشتم و تا گردنم و دست چپم درد میگرفت و یهو قلبم چندبار محکم میکوبید فکر میکردم ا ...

😔😔😔خدایا خودت کمکم کن

تصمیم سختیه

بین سقط و نگه داشتن

نه بابااااااا سقط واسه چی؟!؟!؟!؟! این اصلا مشکل خاصی نیست خیلیییییا این مشکل رو دارن ولی مثل آدم عادی زندگی میکنن چون اختلال خاصی به وجود نمیاره قبلا هم گفتم که واسه خیلیا بعد از بیست سالگی بسته میشه من الان 21 سالمه اخرین باری که دکتر رفتم گفت داره بسته میشه ولی چون کرونا اومد دیگه دنبالشو نگرفتم. 

حالا اخه دیگه خیلی بخواد شدید باشه با یه عمل ساده دو ساعته تموم میشه میره پی کارش. به من اعتماد کن

نه بابااااااا سقط واسه چی؟!؟!؟!؟! این اصلا مشکل خاصی نیست خیلیییییا این مشکل رو دارن ولی مثل آدم عاد ...

راست میگی 😟

راست میگی 😟

آره بابا اون طفلک معصوم رو به خاطر یه چیزی خیلی راحت میتونه باهاش زندگی کنه از زنده بودن محرومش نکن چون واقعا مشکل خاصی نیست

بهم قول بده این کار رو نمیکنی!!!!! 😓😓

آره بابا اون طفلک معصوم رو به خاطر یه چیزی خیلی راحت میتونه باهاش زندگی کنه از زنده بودن محرومش نکن ...

بخدا الان دو روزه دارم گریه میکنم لگد میزنه دلم کلی میریزه دلم میسوزه نمیخام سقط کنم نمیخام

همه میگن سنی نداری دوباره میاری ولی مگه الکیه مگه راحته

بخدا الان دو روزه دارم گریه میکنم لگد میزنه دلم کلی میریزه دلم میسوزه نمیخام سقط کنم نمیخام همه میگ ...

مگه کفشه خراب شد ادم بره یکی دیگه بخره؟!؟!؟!😐😐

خواهر منم تعریف میکرد که وقتی مامانم مشکل قلب منو فهمید مثل شما بود خیلی ناراحت بود پنج شیش سالم که منو بزوووور رو زمین میکشید میبرد دکتر و اکو و از این حرفا نصفه شبا میومد نفسامو چک میکرد ببینه زنده م یا نه 😁 حق داری ناراحت باشی ولی یکم دوز ناراحتیتو کم کن چون این اصلا مشکل خاصی نیست به حرف دیگران هم توجه نکن من مطمئنم مامان فوق العاده ای میشی 

مگه کفشه خراب شد ادم بره یکی دیگه بخره؟!؟!؟!😐😐 خواهر منم تعریف میکرد که وقتی مامانم مشکل قلب منو ...

پس سختی کشیده سرت

پس سختی کشیده سرت

اره بابا طفلی هر ماه میومد به معلم ورزشام یادآوری میکرد که زیاد از من نخوان ورزش کنم. بابام به خاطر من وام گرفت تا آسانسور بزنیم من پله ها نرم.

میشه بازم ازت بخوام که سقط نکنی؟!؟!؟؟؟؟😓