2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 41 پست

[QUOTE=185212478]ببین من همه اونا ک گفتم ناخواسته بودن یعنی فک نمیکردن سریع باردار بشن ...ولی اگه با برنامه هست بذار ...[/QUOTEاره میدونم ولی کو گوش شنوا

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
زایمان اولت چطور بود

عزیزم سه تا زایمان داشتم این چهارمی بود که سقطش کردم اولی طبیعی دوتای بعدی سزارین بخاطر بخیه های سزارینم خطرناک بود و ریسک سقط بالا ولی چاره ای نداشتم انجامش دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجورم ک خودت بخایی و آمادگیشو داشته باشین ولی بدن آمادگی نداره نکنین اینکارو باخودتون،باورکنین همین شوهرا اگه بعدش مریض بشیم میگن توهم ک همش مریضی،مگه رحم چقد کشش داره ک بعد ۴ ماه باز دوباره شروع ب کارکنه😁😁

اخی عزیزم نی نیشو امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشه

بنظر منم اصلا حرف شوهرت گوش نکن و حتی شده یواشکی قرص بخور

مگه زن ها دستگاه جوجه کشی هستن؟ ایشون که دو سالش شد دوباره بیار اگر خواستی

همه میدونن رحم نیاز به یکسال استراحت داره به همسرتون بگین

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

بخدا باورتون نمیشه همین الان ۲۰ سالمه انگار استخونای کمرم خردن بزور راه میرم

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
وای خیلی سخته سنی نداری که بخایی دوتا بچه داشته باشی حداقل سنت یکم بره بالا تر بعد

😐 من ۱۵ سالم بود ی پسر بدنیا اوردم و ۲ سال بعدش طلاق گرفتم دوباره ازدواج کردم الان ی دختر دارم و ۲۰ سالمه 😁

ماشالا عحب بدنی داری، الان پسرت پیشته

نه پیشه باباشه