2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 41 پست
من شوهرم دیگه بیچاره ام کرده میگه دوباره میخوام

بچه ات چند وقتشه زایمانت طبیعی بود؟ولی بدون خیلی سخت دختر خالم الان هرکس میبینه میگه چقد پیر شدی خیلی اذیت شد الان بچه هاش ۸ سالشونه

من پنج ماه بعد زایمانم ناخواسته باردار شدم قبل عید بود که سقطش کردم 

چطوری سقط کردی

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ات چند وقتشه زایمانت طبیعی بود؟ولی بدون خیلی سخت دختر خالم الان هرکس میبینه میگه چقد پیر شدی خیل ...

اره طبیعی بودم بچم ۴ ماهشه 

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
تازه رفته تو ۴ ماه 😭

وای کوچیکه نکن گناه داره از شیر مادر میفته در ضمن از لحاظ روحی و جسمی بسیار ضعیف میشین بزار لااقل دو سالش بشه الان را نببین کوچیکه یک بغل خوابیده بزار راه بیفته ببین چه ویرانگری میشه حالا فرض کن دو تا بشن

[QUOTE=185211838]خب بگین چی شد[/Q دوتا دختر عموم ها عروس عموم خواهرم این مدلی بودن...هیچ‌بچه هاشون بدنبا اومدن هم بازی اون یکی بچشون شدن ...یکم سخت هست ولی خب میگذره زودتر دوتا بچه باهم بزرگ میشن بهتر 

الهی همه حال دلشون خوب باشه
حتما خيلي از بودنش كيف كرده 😊😊😊 خيلي هم خوبه ولي براي دومي زمان لازمه 

اره خیلی 😉

حتما  بد ویار نبودی ک شوهرت خوشش اومده میگ یکی دیگ بیار

من تا ۶ ماه مردمو زنده شدم هیچی نمیخوردم 

با قرص و داروی گیاهی سقط کردم هنوزم لکه بینی دارم خیلییییی بد بود روزیکه متوجه شدم باردارم انگار دنی ...

زایمان اولت چطور بود

من فاصله بچه هام دوسالو نیمه 

پدرم دراومده دلم واسه بچه اولیمم میسوزه ک زیاد بچگی نکرده

شماهم هنوز بچت کوچیکه اذیتاش شروع نشده اینکارو نکن

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪

ببین من همه اونا ک گفتم ناخواسته بودن یعنی فک نمیکردن سریع باردار بشن ...ولی اگه با برنامه هست بذار بچت دوسالش بشه...چون باردار بشی شیر برا بچت دیگه خوب نیس لاغرش میکنه ضعیفش میکنه 

الهی همه حال دلشون خوب باشه