2777
2789

سلام به همگی

یه سوال دارم میشه کمکم کنید

من دو ماه دارم اقدام میکنم ماهی هم دکترم یه دارو بهم داده به اسم فرتی بیوتیک هر ماهش میشه ۱۲۰۰ میلیون

واقعا زورم مییاد

به نظرتون از این ماه بخرم یا نخرم

هیچ مشکلی هم نداشتم دکترم برای تقویت داده بهم

ولی از خودش که میپرسم میگه باید بخوری

ولی خیلی گرونه

اگه قرار مثل همه صبر کنم مثل همه ۶-۷ ماه چرا اینقدر باید هزینه کنم

حالا به نظرتون بخرم اشکال نداره به هر حال خیلی مفیده یا بیخیال بشم نخورم

اگه نشد تا چند ماه دیگه برم کلومفین و قرصای اینجوری بخورم؟؟؟؟؟

تنبلی تخمدان داری عزیزم؟

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

دکتر ازمایش کلی ازت گرفت؟

کمبود ویتامین یا اهن شَدید داری؟

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی دکترتو عوض کنی 

ولی نمیتونی سرخود قرص بخوری

این قرص هم مکمل غذایی نیست 

کیفیت تخمک و بهتر میکنه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میتونی دکترتو عوض کنی  ولی نمیتونی سرخود قرص بخوری این قرص هم مکمل غذایی نیست  کیفیت تخ ...

تازه عوض کردم امدم پیش این دکتر جدیده

دکتره خوبیه فکر میکنم

ولی داروهایی که میده خیلی گرونه

زورم مییاد

تازه عوض کردم امدم پیش این دکتر جدیده دکتره خوبیه فکر میکنم ولی داروهایی که میده خیلی گرونه زورم ...

دیگه هم خر و میخوای هم خرما 

!!!!!

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خطرناک نیست؟؟؟؟؟

نکن از این کارا

قبلا نداشتم  ولی از شانسم از وقتی تصمیم به اقدام گرفتیم  تنبلی پیدا کردم😡😡😡

اگه تصمیم داری زود باردار بشی و عجله داری فقط ورزش کن .دارو هم خواستی استفاده کنی ویتاگنوس استفاده کن که‌گیاهیه.من یه ماه لتروزول خوردم با ویتاگنوس و ورزش هم کردم تخمکم بالغ بود ولی متاسفانه شوهرم خونه نبود ماموریت بود نتونستم اقدام‌کنم

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔