2777
2789
عنوان

چه کنم اونایی که مامان شدن بیاین کمکم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 35 پست
اگه تصمیم داری زود باردار بشی و عجله داری فقط ورزش کن .دارو هم خواستی استفاده کنی ویتاگنوس استفاده ک ...

ای بابا

دلم سوخت

منم این ماه کیت تخمک گذاری زدم

یه خط پر رنگ پر رنگ افتاد

گفتم حتما میگیره دیگه

کلی هم اقدام کردیم

ولی نشد😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تصمیم داری زود باردار بشی و عجله داری فقط ورزش کن .دارو هم خواستی استفاده کنی ویتاگنوس استفاده ک ...

از این ماه دارم هر روز میرم پیاده رویی

و اینکه هر روز صبح ناشتا سیاه دونه با عسلم میخورم

ای بابا دلم سوخت منم این ماه کیت تخمک گذاری زدم یه خط پر رنگ پر رنگ افتاد گفتم حتما میگیره دیگه ...

منم کیت استفاده کردم دقیق نیست خرج الکی نکن. بیخیال.فقط ورزش کن.من داروهارو برات تجویز نمیکنما بر دکتر بگو اگه صلاح دونست مینویسه سرخود نخور

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
از این ماه دارم هر روز میرم پیاده رویی و اینکه هر روز صبح ناشتا سیاه دونه با عسلم میخورم

پیاده روی اثر نداره عزیزم خودتو با اون خسته نکن.تو خونه یه ورزشی بکن‌که به شکمت فشار بیاد و خسته کنه شکمتو.تا میتونی ورزش کن.حتی ورزش اونقدر موثره که من یا بار با ورزش باردار شدم ولی متاسفانه بر نداشتم و مواظب نبودم اش سقط شد

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
از این ماه دارم هر روز میرم پیاده رویی و اینکه هر روز صبح ناشتا سیاه دونه با عسلم میخورم

کلن اقدام کردن ی پروسه ایی ک حتی اگ مشکل هم نداشته باشی باز هم طول میکشه 

استرس خیلی تاثیر داره ...اگ پریودیات منظمه ک مطمعنن بدون قرص هم باردار میشی چون مهم همین پریود بودنه ...منم مشکلی نداشتم ولی اقدامم 8 ماه طول کشید

فقط ی نکته ی مهم: سیکل ماهیانتو حساب کن...وسط سیکلت اقدام کن ب مدت 5 شب...ینی اگ سیکلت مثلن 28 روزه است وسطش میشه روز 14...ک از دو روز قبل ...( روز دوازدهم) و خوده روز 14 و دو روز بعدش(تا روز 16) هر شبش اقدام کن با پوزیشن داگی 

من اینجوری دختر 4 ساله ام رو باردار شدم ....اونم اقدام ماه اخر...اقدام های ماه  قبلیم یک شب در میون بود ک نتیجه ای نداشت

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
پیاده روی اثر نداره عزیزم خودتو با اون خسته نکن.تو خونه یه ورزشی بکن‌که به شکمت فشار بیاد و خسته کنه ...

اااا

ایشالا که خدا دوباره بهت بده

من شکمم خیلی گندس

فکر میکردم کلا باید فعالیت کنم

مهم نیست چی باشع

پس باید به شکمم فشار بیاد؟؟؟

کلن اقدام کردن ی پروسه ایی ک حتی اگ مشکل هم نداشته باشی باز هم طول میکشه  استرس خیلی تاثیر دار ...

به خدا منم همینجوری میکنم

خودمو خفه کردم

اون وسط سیکل هر شب

بعدم دوساعت پاهامو میگیرم بالا از جام تکون نمیخورم

جوری که یه قطرشم نیاد بیرون😒😒😒

ولی اعصابم خورد شده دیگه

اااا ایشالا که خدا دوباره بهت بده من شکمم خیلی گندس فکر میکردم کلا باید فعالیت کنم مهم نیست چی ب ...

اره عزیزم باید به شکمت فشار بیاد .همیشه هم شکمتو گرم نگه دار.گاهی شکمتو ماساژ بده سیاه دونه ا عسل هم خیلی خوبه.شیرینی جات و نوشابه و هله هوله هم کم بخور که دشمن بارداریه