2777
2789
عنوان

خانما شوهرم گفت بچت سقط کن تا عصر فرصت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 50 پست
عزیزم امضات درد منم هست تا حالا تو آزموناش شرکت کردی

اره گلم.ی بار قبول شدم امامصاحبه رد شدم.جالبه ک همه ی مراحل خودم تنهابودم از شهرم.دم آخری اون فرد از کجاپیداش شد ک بدون آزمون و مصاحبه قبول شد الله واعلم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
کاش خودمم همراه بچم بمیرم من هنوز جنسیتشو نمیدونم اما از  خوشحالی رفتم یه دست لباس براش گرفتم&n ...

عزیزم باور کن سقط بع بدنت آسیب میرسونه خصوصا رحمت از زایمان بد تره برا یک لج و لجبازی زیر بار سقط نرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم پارتی بازی تو تموم کارای اداری پارتی بازی هست

خوب پارتی من خدابود.اماانگارمیخواست ب اونا ی فرصت دوباره بده.

ب رییس آ.پ گفتم اگه اونی جامن گرفتین آقاست نوش جونش چون قراره زن وبچه نون بده اما اگه خانمه حقوقش از گوشت سگ حرومتره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خوب پارتی من خدابود.اماانگارمیخواست ب اونا ی فرصت دوباره بده. ب رییس آ.پ گفتم اگه اونی جامن گرفتین ...

منم همیشه میگم پارتی من خیلی گردن کلفته اوتن خداست اما جه میشه کرد من حتی میخوام مدرسه غیر انتفاعی برم چاره چیه میدونم کم میدن اما به خدا تو این شرایط داغون همینم کمک خرجه

عزیزم سقط خیلی خیلی دردناکه جون ادم درمیاد مخصوصا اگه عمدی باشه خواهرم دوبار سقط داشت بچه نمیموند بدنش ضعیف بود یعنی از درد میرفت اون دنیا و برمیگشت من خودم سقط کردم تو هفته های اول اصلا نمیدونستم باردارم یعنی مردم هااا بسکه درد داشت نکن این کارو خدا توان ازتون میگیره