2777
2789
عنوان

خانما شوهرم گفت بچت سقط کن تا عصر فرصت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 50 پست
اگه تازه باردار شدی آب جعفری دو لیوان بعدش پنجاه تا طناب بزن و تخم شوید هم دم کن بخور ولی پدرت در می ...

چرا چی میشه؟سخته؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم خیلی دوسش داشتم اما وقتی میبینم هیچکی راضی نیست مجبورم 

دیگه هیچ وقت نمیخوای؟ازش امضای تعهدبگیری باساهدکه خودش نخواسته فرداروزی نگه این بچه دارنمیشه ،اگه سقط کردی حتمن جداشو ،اماخب سقز کنی توازدواج بعدی باز مشکل میشه برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم این خدا هم‌کاراش برعکسه ..اونی ک نماز نمیخونه و دزدی میکنه روزیش بیشتره 

اون بدبختی ک تلاش میکنه راه راست میره هر چی چاله چوله میندازه تو راهش..اینم از بچه

یکی ب درد دیوار میزنه واس بچه ..یکی هم انگار بچه نقل نباته میگم‌میلم نیس.😑😑😑خدا کیلو چنده بابا

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من میخوامش شوهرم نمیخوادتش دارم میرم داخل هفته هشتم

یعنی حرف خدارو زیرپامیذارید ک بنده ی خدا رو راضی نگه دارید؟؟؟؟

خدایاخودت کمکمون کن.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

کاش خودمم همراه بچم بمیرم من هنوز جنسیتشو نمیدونم اما از  خوشحالی رفتم یه دست لباس براش گرفتم 

خدایا اخه چرا همش من   

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
چرا چی میشه؟سخته؟

آره خونریزی زیاد و خدایی نکرده فشار خیلی میاد پایین و اگه چیزی بمونه عفونت میکنی عفونت هم بکنی باید رحمت خارج باشه ... 

حتما باید برا سقط بری یه جا تحت نظر باشی 

به شوهرت بگو پرسیدم گفتن حتما باید بستری بشی برای سقط و خودم نمیتونم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
منم خیلی دوسش داشتم اما وقتی میبینم هیچکی راضی نیست مجبورم 

شوهری که بچت نمیخواد 

پس فردا تو رو هم نمیخواد 

برو دکتر همه چی و بهش بگو خودش کمکت میکنه 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
میگم این خدا هم‌کاراش برعکسه ..اونی ک نماز نمیخونه و دزدی میکنه روزیش بیشتره  اون بدبختی ک تلا ...

دقیقا ها😕حرفای شوهرمه دقیقا انقد چاله چوله میفته تو زندگیمون😕اخرم میریم جهنم جهنم ازین زندگی بدتره؟

کاش خودمم همراه بچم بمیرم من هنوز جنسیتشو نمیدونم اما از  خوشحالی رفتم یه دست لباس براش گرفتم&n ...

عریزم از همچین شوهری بهتره بچه دار نشی تا اینکه بچه بیاری دوتایی بنشینید گریه کنید 

من خودم باردار شدم سقط کردم ولی خوشحالم چون شوهرم فهم پدر شدن نداره

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
دقیقا ها😕حرفای شوهرمه دقیقا انقد چاله چوله میفته تو زندگیمون😕اخرم میریم جهنم جهنم ازین زندگی بدتره ...

ب نظرم اصلن اون دنیایی هم در کار نیس 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
کاش خودمم همراه بچم بمیرم من هنوز جنسیتشو نمیدونم اما از  خوشحالی رفتم یه دست لباس براش گرفتم&n ...

عزیزم میدونم حالت خوب نیست اما ی ذره فکر کن ب جواب سوالت میرسی.

اولا همسرتون بی جا کرده مگه شهر هرته ک طلاقت بده؟داره مهریه بده؟

دوما این مرد رو میخوای نگهش داری ک چی بشه؟

اون دستور قتل صادر کنه شما هم اجرا کنی!!!

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

عزیزم به دنیا بیار بده به من😑

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بهش بگو اون موقع ک میخوابیدی کنارم عشق و حالتو میکردی میخواستی به فکر باشی نه الان ک بخوای ازم موجود زنده رو بکشم

چرا شما اینجورید واقعا

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم