شوهرم گفت بچتو تا عصر سقط کن تا عصر فرصت داده که سقط کنم گفت اومدم سقط نکردی طلاقت میدم چیکار کنم منم دیگه واقعا بچه نمیخوام لطفا راه سقط داخل خونه بهم بگین
خــــــــــدایا فرزندم را سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخوامش شوهرم نمیخوادتش دارم میرم داخل هفته هشتم
یعنی حرف خدارو زیرپامیذارید ک بنده ی خدا رو راضی نگه دارید؟؟؟؟
خدایاخودت کمکمون کن.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
کاش خودمم همراه بچم بمیرم من هنوز جنسیتشو نمیدونم اما از خوشحالی رفتم یه دست لباس براش گرفتم&n ...
عزیزم میدونم حالت خوب نیست اما ی ذره فکر کن ب جواب سوالت میرسی.
اولا همسرتون بی جا کرده مگه شهر هرته ک طلاقت بده؟داره مهریه بده؟
دوما این مرد رو میخوای نگهش داری ک چی بشه؟
اون دستور قتل صادر کنه شما هم اجرا کنی!!!
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
بهش بگو اون موقع ک میخوابیدی کنارم عشق و حالتو میکردی میخواستی به فکر باشی نه الان ک بخوای ازم موجود زنده رو بکشم
چرا شما اینجورید واقعا
این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم