2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کجا بری و کدوم شهر باشی.من هفتم فروردین رفتم سونو ۳۳۰ و آزمایش ۴۵۰.بعضی جاها خصوصیه گرونتره.دکتر منم فقط میفرسته جاهای خصوصی

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

360

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بستگی داره کجا بری و کدوم شهر باشی.من هفتم فروردین رفتم سونو ۳۳۰ و آزمایش ۴۵۰.بعضی جاها خصوصیه گرونت ...

مطمئنید Ntبوده؟من واسه آنومالی این هزینه رو دادم

۳۶۰سونو و ۶۰۰آزمایش البته آزمایشم منحصرا غربالگری نبود دکتر قچکاپ قند هم خواسته بود

دوستاني كه تهران هستن لطف ميكنيد بگيد كجا رفتيد و راضي بوديد؟

فریبا خودکار کریم خان زند. عالیه عالی تا جنسیتو گفت. تازه گفت شبیه شوهرته. کلیه و معدشم گفت سالمه کارمیکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مطمئنید Ntبوده؟من واسه آنومالی این هزینه رو دادم ۳۶۰سونو و ۶۰۰آزمایش البته آزمایشم منحصرا غربالگری ...

بله ان تی بوده.اصفهان آزمایشگاه آریا رفتم خ آمادگاه و سونومرکزی روبرو بیمارستان عیسی بن مریم خ شمس آبادی.شما کدوم شهری؟مرحله دومم تازه آزمایششو دادم دیروز ۴۵۰ سونوشم زده هفت اردیبهشت ۱۸ هفته همون سونو مرکزی.راستی آنومالی ۱۸ هفتس دیگه؟

مطمئنید Ntبوده؟من واسه آنومالی این هزینه رو دادم ۳۶۰سونو و ۶۰۰آزمایش البته آزمایشم منحصرا غربالگری ...

مال منم چکاب قند و ویتامین د هم بود.