2777
2789
بله عزیزم ۱۸هفته باید برید سونو  منم تهران هستم

ممنون عزیزم.دعا کن مشکل نداشته باشم دلت شاد باشه.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم.دعا کن مشکل نداشته باشم دلت شاد باشه.

منم خیلی استرس داشتم کاملا درک میکنم ان شاالله یه نینی سالم و تپل مپل تو راه دارید نگران نباشبد منم تازه دیروز جواب آزمایشم اومد و مطمئن شدم 💗

اين فقط هزينه سونو بود؟

اره سونو ان تی. آزمایشم160

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزيزم شماره اي چيزي ازش داري ؟ نوبت دهيش چطوريه؟ آزمايش رو كجا رفتي؟

شماره 88325361

چون شخصیه زود میگه بیا طرف صبح. آزمایشم نيلو رفتم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم میخوام برم نمیدونم چقدره

من سونو میلاد غرب گرفتم پیش دکتر گرامی آزاد ۴۳۰ دادم .

آزمایش هم ۱۱۵ تومن 

جمعا حدود ۵۵۰ شد دیگه 

ولی آنومالی سونوش ارزون تره آزمایشش گرون تره که دکتر من گفت چون ریسک خیلی پایین بوده ان تی آنوماایفقط سونو برو که سونوگرافی کیهان رفتم گیشا ، پنج روز پیش ۲۷۰ دادم