2777
2789
به مناسبت عید ماسک گیاهی عالی و زود جواب ده آماده کردم همین طور قرص تقویت مو عالی که سم زدایی هم می کنه
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زودی به تعطیلات می خوریم هرکس سفارش داره زودتر به شماره ام که توی امضام هست از طریق واتس آپ یا تلگر ام پیامک بده تماس ممنوع
میتی تو رو خدا یه چی بگو من لاغر شم ۹ تا اضافه دارم رژیم دیگه روم اثر نداره الان ۴ ساله زایمان کردم
بعضی افراد زندگی را،با نیمه پر لیوان به خوشی می‌گذرانند . و عده دیگر کل عمر خود را برای نیمه خالی لیوان حسرت می‌خورند. اما حقیقت این است که، لیوانی با مقدار مشخص آب وجود دارد. و از آنجا به بعد به شما بستگی دارد. قانون زندگی٬ قانون باورهاست بزرگان زاده نمی‌شوند٬ ساخته می‌شوند.
گلم سلام من یه بیماری شبیه رماتیسم دارم که با خوراکیهای سرد به شدت مفاصلم دردناک میشن. از ادویه و جوشونده های مختلف استفاده میکنم اما علاقه زیادی به سبزیجات دارم که همه سردن چه پیشنهاد غذایی برام داری؟
اندیشه هایم آسان وآزاد در جریانند.....مشتاقانه گذشته ها را رها میکنم....رها کردن خطری ندارد... من کاملا آزادم
الناز اگه زودتر گفته بودی میشد کاری کرد اما الان دیگه دیره دارو دارم اما برای بلافاصله بعد از زایمان
گرده نخل هم برات خوبه نتونستی گیر بیاری پیامک بزن برات بفرستم این دو تایی که گفتم ردخور ندارن