بچه ها من چند روز پیش با عشقم دعوا داشتیم اخه میخواد بیاد خواستگاری من میگم زوده اخه من تازه ۱۷ سالمه و دارم درس میخونم هر چی بهش میگم گوش شنوا نداره،نمیدونم چجوری دیگه بهش بگم. میخواستم با مامانش صحبت کنم (خانواده ها هر دو طرف در جریان ما هستن) ولی خجالت کشیدم. خودش میگه من تا ۱۰ سال دیگه هم که بشه صبر میکنم ولی این چند وقته گیر داده بهم که میخوام بیام خواستگاری چیکار کنم به نظرتون چجوری باهاش حرف بزنم دیگه؟!..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط بهت میگم وقتی بیست و هفت سالت بشه اولویت هات خیلی با هیفده سالگیت فرق میکنه.
عجله نکن و از الان هم بهش قول ازدواج نده.
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
به اندازه کافی هم به شناخت نرسیدم که بدونم برای ازدواج مناسب هم هستیم یا نه.
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓