2777
2789
عنوان

یه آمار بگیریم کیا شکست عشقی بوده توی کارنامشون؟ دستا بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اري عاشق شديم و نشد باهاش باشم توي تاپيكام هست

به زمان بندیه خدا اعتماد کن عزیزم. اون بالایی حواسش به همه چیز هست.انشالله بهترین ها واستون اتفاق بیفته.

من شکست عشقی خودم البته نه از جنس مخالف از خودم نمیدونم پیش اومده براتون یا نه ولی من باخودم بهم ز ...

چه خلاقانه و زیبا. اینکه خودتو داری از بیرون نگاه میکنی. بهش میگن درون نگری. عالیه. واست آرزوی آشتی با روح وجودیتو دارم.

من بی‌خیالی هستم الآن

اخی. چقد از پایان رابطه گذشته؟ بیخیالیه مرحله ی پذیرش خیلی شیرینه. اما امان از بی خیالی ای که از انکار میاد. چون حل نشده ها روی هم تلنبار میشه یجوری توی زندگیمون تاثیر میذاره.

مدت ها تو مرحله انکار بودم و رسیدم به پذیرش یه چندماهی پذیرفتم و بعد فهمیدم نامزد کرده

کلا از فکرم کنار رفت

تا اینکه نامزدیش بهم خورد

و دوباره روز از نو روزی ازنو

تمام مراحلو به عقب برگشتم

(اکانت دوستمه)

تنهایی خیلی واجبه بعد از شکست عشقی. اما ده سال زیاد نیست؟ روزای زیبای جوونی حیفن

عمرم همون ۱۸ سالگی تا الان بود که به بدترین شکل رفت.الان فقط میخوام فکر کنم خودمو تخلیه کنم بدون مزاحم یه خونه خالی توش راحت باشم

من طلاق گرفتم همین احوالات دارم و افسرده ام و سوگواری میکنم مرحله سوگواری ونیاز دارم به خیلی چیزا

این مرحله هم میگذره عزیزم. تجربیاتی که به دست آوردی مطمئنا قوی ترت میکنه. منم 5سال توی یه رابطه بودم که تنها حسرتم اینه که چرا زودتر تمومش نکردم.