2777
2789
عنوان

یه آمار بگیریم کیا شکست عشقی بوده توی کارنامشون؟ دستا بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 41 پست
 انشالله وقتی دیدیش، همونی باشه که همیشه باهم میمونین.

امیدوارم😁

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدت ها تو مرحله انکار بودم و رسیدم به پذیرش یه چندماهی پذیرفتم و بعد فهمیدم نامزد کرده کلا از فکرم ...

الهییی. کاش از یه مشاور کمک میگرفتی ببینی چی باعثش بوده. چون وقتی یک اشتباه رو تکرار میکنیم حتما یک علت بنیادی توی وجودمون هست. مثلا دوست نداشتن خودمون(نداشتن عزت نفس) یا هرچیز دیگه

مدت ها تو مرحله انکار بودم و رسیدم به پذیرش یه چندماهی پذیرفتم و بعد فهمیدم نامزد کرده کلا از فکرم ...

ببخشید البته اگه منظورت از دوباره اینه که مجدد جدا شدین. اگه باهم هستین که انشالله اونم از شکستش درس گرفته باشه و قدرتو بدونه.

خیانت کرد دیگه نشستم گفتم اینکه منو نمیخواد پس بهتره خودم رو علاف نکنم

هر کسی بنا به ویژگی های شخصیتیش و شرایط محیطیش این مراحل رو با یه سرعتی میگذرونن. اگه زود گذروندی که واقعا دمت گرم. واسه من 5 6 ماه طول کشید.

عمرم همون ۱۸ سالگی تا الان بود که به بدترین شکل رفت.الان فقط میخوام فکر کنم خودمو تخلیه کنم بدون مزا ...

نمیدونم درسته که بپرسم الان چند سالته یا نه. ولی وقتی یکم به اون آرامشی که میخوای برسی تازه ازونجا به بعد قراره باشه بهترین روزای زندگیت.

چی بگم آدم بعضی وقتا مجبوره که قبول کنه

اره واقعا. ولی خیلیا این مراحلو نمیدونن فکر میکنن تا ابد قراره توی غم بمونن واسه همین یا یه کاری دست خودشون میدن،یا برای اینکه غمو غصه هاشونو کم کنن و تنها نباشن یکی رو جایگزین میکنن. این خیلی بده به نظرم که قبل از کنار اومدن با خودت و تنهایی،زودی یکیو جاش بیاری.

هنوز نرفته ولی  ارامش ندارم تو رابطم دلم میخوادتموم شه😞

اگه توی رابطه هستی واسش تلاش کن عزیزم که خودتو بعدها سرزنش نکنی.ولی نه انقدری که در حق خودت ظلم کنی و به خودت آسیب بزنی. من رابطه ای که 5 سال طول کشید بعد که تموم شد دیدم همون سال اول هم به همین نقطه رسیده بودیم ولی کشش دادیم و تنش روحی و ...