2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که خودم عشقم لره خانوادش شدیدا مخالفن :( نمیدونم چیکار کنم

لر کجا

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

منم رسیدم

به سختی و مکافات

انقدر عجز و ناله کرد

هرسدی گذاشتن برداشت

خونه خرید ماشین خرید انتقالی گرفت جهازم بیشترشو تهیه کرد.بجاش تو عقد گفتم همه چیمون آماده کردی بریم سر خونه زندگی؟گف بریم.کلا۳ماه عقد بودیم.اما کل دوران دوستی و ازدواج اردیبهشت میشه۶سال

یاسوج

منم یاسوجیم

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
منم رسیدم به سختی و مکافات انقدر عجز و ناله کرد هرسدی گذاشتن برداشت خونه خرید ماشین خرید انتقالی ...

خوشبحالت ک انقدر صبر تحمل بالایی داری من هرشب گریه و زاری میکنم 

منممم خانوادم مخالفن 

خیلی اذیت میشم

منم گریه هامو کردم

زاری هامو کردم

دردامو کشیدم

من چن ساله داروهای اعصاب میخورم

حتی دلم نمیخاد درباره اون روزها حرف بزنم

واقعا؟ نمیدونم چرا خانوادش اینطوری ان خیلی سخت گیرن اصن میترسم بگیرنش ازم

چقد بد 

مخالفت خانواده ها بی دلیل نیست

من شوهرم منو دوس داشت خاستگاری کرد جواب رد گرفت رفت زن‌گرفت بچه دارشدن بامشکل ژنتیکی

بعد جداشدن

بعد اومد اتفاقی پیدام کرد فهمید چ بلاهایی سرم اومده

مادرم گفت من ارزومه دامادم بشه اما بچه هاش چی؟

اگر بچه های توام مشکل دار بدنیا اومدن چی؟

گفتم بچه نمیخام.و کلی دکتر رفتیم و فهمیدیم ک مشکل بخاطر اینکه دخترخاله پسرخاله بودن.اولی خداروشکر درمان شده.دومیو دکترمیبریم

منم ک فهمیدیم نمیتونم بچه دار شم.ناراحت نیستم از اولم بچه نخاستم.الان شوهرم میگه ی دونه بیاریم توام باید حس مادرشدنو تجربه کنی.میگم همین ک پسرا بمن میگن مادر برای من کافیه

2825
2823
2791
2779
2792