2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اگه فضولی نباشه، کدوم شهری؟ 

اهواز گلم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
در ضمن میشه بگین جاریتون زایمان کرد به سلامتی؟ 

ن عزیزم فعلن خواهرشوهرم وخواهرش رفتن خون بدن  خون کم اورده نمیدونم چی باید خون پیدا بشه بش بخوره تابستریش کنن

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
انشاالله به سلامتی 

ممنون گلم یادت نره دعا کن انشالله خونشون ب خونش بخوره بستریش کنن

عزیزم جاریت زایمان کزد

فداتشم اره دیروز الحمدلله خودشو بچه سالمن دختره بچه ش اسمشم ایات گذاشتن

زایمان‌کرد خبرشوهمینجا بده استرس گرفتم  ایشالله سالم و سلامت مرخص شن با بچه ش

سلام گلم خواستم بگم جاریم دیروز زایمان کرد الحمدلله خودشو بچه ش سالمن دختره بچه ش اسمشم ایات گذاشتن😍

سلام خداروشکرر😍😍

به فکرش بودم بنده خدارو،تازه میخواستم بگردم دوباره تاپیک تونو پیدا کنم بپرسم ازتون

مرسی که خبر دادین

چه اسم قشنگیم انتخاب کرده

ایشالله که خوشبختی شونو ببینه🤩

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
سلام خداروشکرر😍😍 به فکرش بودم بنده خدارو،تازه میخواستم بگردم دوباره تاپیک تونو پیدا کنم بپرسم ...

ممنون گلم دعا کن جاریم سر عقل بیاد ب فکر ششمی نیفته چون دختر زایید 

مگه چند سالشه  کدام شهر هستید  اخه ۵ تا 😂😂😂😂😂😂😂😂

۲۸سالشه چون دختر زیاد داره ویدونه پسر داره میخاست پسر بیاره ک قسمت نشده کلن جاریم پسر دوسته  ب حرف مردمه دیدی بعضیا جاهلن اگ کسی زیاد دختر داره عیبش میکنن شهر اهوازم