2777
2789
عنوان

خانما چندروز بعد از موعد بی بی چکتون مثبت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 167 پست
سلام عزیزم.الهی بگردم ببخش توروخدا انقدر این مدت درگیر بودم یادم رفت بیام اینجا.پریروز بعد از ۱۵ روز ...

سلام گلم واقعا نگرانت شدم هرروز به امید اینکه میای پیام میزاری میومدم اعلانام رو چک میکردم

عههه اشکال نداره ببین منم یه مدت بود پریودی هام با درد شدید و خونریزی شدید بود یه بارم قبل بارداری پریودیم اینجور شد...مال همین تاپیک...هم دیر اتفاق افتاد هم خیلی خونریزی و درد شدید داشتم.... 

ولی حتما برو دکتر چک کن انشاءالله که خیر باشه💚

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
سلام گلم واقعا نگرانت شدم هرروز به امید اینکه میای پیام میزاری میومدم اعلانام رو چک میکردم ...

الهی عزیزم.خییییلی خیییلی معذرت میخوام.فدای مهربونیت.ببخش جان من.

اره حتما میرم دکتر.شما رفتی پیش دکتر ؟ نگفت به خاطر اقدامه یا علت خاصی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم.خییییلی خیییلی معذرت میخوام.فدای مهربونیت.ببخش جان من. اره حتما میرم دکتر.شما رفتی پی ...

فدات گلم😍😘

حقیقتش نرفتم دکتر اما یه بار عمم دید رنگ به رخسار ندارم 😂

براش که گفتم... در حالیکه اصلا و ابدا خبر نداشت درحال اقدامم و.....گفت چیزی نیسسسسست منم چندماه اینجور بودم بعد باردار شدم

دیگه منم شصتم خبردار شد و چیزی نگفتم🙈😆

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
فدات گلم😍😘 حقیقتش نرفتم دکتر اما یه بار عمم دید رنگ به رخسار ندارم 😂 براش که گفتم... در حالیکه ...

😂😂😂چه باحال. کاش منم از این عمه ها داشتم

راستی این چند وقت همش درگیر دکتر بودم. چند تا آزمایش و سونو و اینا نوشتن.انجام دادم بعضیا بعضیاشم باید برم انجام بدم.همسرم هم همینطور تا ببینیم چی میشه

خبری شد بهت میگم حتما

😂😂😂چه باحال. کاش منم از این عمه ها داشتم راستی این چند وقت همش درگیر دکتر بودم. چند تا آزمایش و ...

مرسی عزیزدلم حتما خبر بده منتظر خبر خوشتم😍😍

خوب کاری میکنید هرچی زودتر انجام بدین زودتر نتیجه میبینید😍😍😍

تپکل برخدا همه چیز اوکیه انشاءالله😍

😂😂😂چه باحال. کاش منم از این عمه ها داشتم راستی این چند وقت همش درگیر دکتر بودم. چند تا آزمایش و ...

سلام خوبی چرا نیستی من نگرانت شدم....

هروقت اومدی پیاممو دیدی حتما یه شرح حال بده...نگرانتم

برای بچه ی دومم بعد هست سال چهار ماهه اقدام نام‌فق داشتم 

از وقتی اقدام کردم پریود سی روزه ی من تبدیل به ۲۸روزه شد ولی این ماه ۳۹روز گذشته و خبری نیست آیا برای شک کردن زمان مناسبیه؟

درد زیر شکم یک هفتس سمت چپم دارم به صورت تیز

سینه هام دونه دونه درد میگیره ده روزه و از دیروز هم نوکش میسوزه

بی اشتها هستم میل به غذا ندارم

و امروز با تهوع از ۶صبح بیدار شدم 

اصلا ترشح ندارم و مدام حس میکنم الان پری میشم 

میشه کمکم کنید 

برای بچه ی دومم بعد هست سال چهار ماهه اقدام نام‌فق داشتم  از وقتی اقدام کردم پریود سی روزه ی م ...

عزیزم باید از بی بی چک استفاده کنید حتما نشون میده...

بعد هم که انشاءالله مثبت باشه برید آزمایش خون به امیدخدا

ببخشید من جای ۲۹روز نوشتم ۳۹روز

آها😅

خب پس یکم دیگه صبر کنید....

به خودتون استرس ندین و چندروز صبر کنید و از بی بی چک استفاده کنید...عجله نکنید😍ان شاءالله که مثبته

سلام خوبی چرا نیستی من نگرانت شدم.... هروقت اومدی پیاممو دیدی حتما یه شرح حال بده...نگرانتم

سلام عزیزم. خوبم خداروشکر. کمتر وقت می کنم سر بزنم. 

رفتم اون آزمایش هارو انجام دادم. بردم هفته قبل دکتر غدد بهم گفت ویتامین دیم کمه. کم کاری تیروئید هم دارم یه مقدار.ولی برای همسرم آزمایش ها خوب بود. بهم قرص داد گفت بعد از دوماه بیا آزمایش بده دوباره تا بهت بگم. هیچی فعلا که دارم دارو می خورم. اینجوری که دارم حساب می کنم انگار رویای مادر شدن رو فعلا باید تو دلم نگه دارم. 

شما چطوری عزیزم؟ نی نی کوچولو حالش خوبه ان شاءالله؟ ای جانم. قدر لحظه هاتون بدون. خیلی حس معنوی خوبی داره این زمان ها😍😍🌸🌸

سلام عزیزم. خوبم خداروشکر. کمتر وقت می کنم سر بزنم.  رفتم اون آزمایش هارو انجام دادم. بردم هفت ...

سلام گلم خداروشکر خیلی خیلی  خوشحال شدم که مشکل خاصی وجود نداشته عزیزم...

اتفاقا بنظرم دقیقا برعکس مطمئنم خیلی زود مامان میشی....فقط کافیه استرس رو از خودت دور کنی...

برات از صمیم قلبم آرزو میکنم هرچی زودتر بیای خبر بارداریت رو بهم بدی😍💚

خوبیم شکرخدا ممنون عزیزدلم جوجه هم خوبه💗