2777
2789
عنوان

بیاین بهم فحش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 49 پست
مامان بابام پوستمو میکنن

نه نگران نباش.  چن روز غر میزنن وقتی ببینن دیگه جدی گرفتی داری میخونی کاریت ندارن

ولی ناموسا جدی بگیر 

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخخخ کاش تومامانم بودی😢💔

ببین اخه با درس خوندن قرار نیست به جایی برسی

من تو مدرسه درسخونترین بودم الان لول زندگیم از همه همکلاسیام پایینتره الحمدلله 

فقط بخون دولتی قبول بشی به هیچ عنوان ارزش نداره واسه مدرک هزینه زیاد بکنی 

سفارش تایپ و ترجمه
بجای اینکه اینجا خودتو سرگرم‌کنی برو از همین الان روزی ۱۸ ساعت بخون.شما اینجا چکار داری ؟ به فکر آین ...

وا..  عزیزم روزی ۱۸ ساعت فک نمیکنی خیلی بیش از حده؟!!

مگه ذهن انسان چقد کشش داره ک از ۲۴ ساعت فقط ۶ ساعت استراحت کنه ؟!!  خواب و خوراک و استراحت تعطیل فقط درس ؟!!  اتفاقا اینجوری نتیجه عکس میگیری...

ی ساعت درس خوندن با ذهن آروم و استراحت کرده  خیلی بهتر از شبانه روز درس خوندن با ذهن خسته س...

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
انسانی

میدونستی من فقط یه ماهه شروع کردم؟

میدونستی رو نصف بیشتر کتابا مسلطم و در آینده به همشون مسلط میشم؟

میدونستی سه ماه اندازه ی  یه ساله؟

میدونستی منم تا یکماه پیش فک میکردم هیچ گوهی نمیشم؟

میدونستی هرچی برنامه میریختم چرت و مزخرف و سنگین بود و ناامید میشدم؟

اگه من انسانیم و تونستم پس توام میتونی رفیق

بهت میگم چیکار کن  بخدا چنان عالی میشی تو خوندن که باورت نشه

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
میدونستی من فقط یه ماهه شروع کردم؟ میدونستی رو نصف بیشتر کتابا مسلطم و در آینده به همشون مسلط میشم؟ ...

ممنون عزیزم خیلی نا امید بودم از همین امشب شروع میکنم