2777
2789
عنوان

بیاین بهم فحش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 49 پست
وقتی کسی اصلا نخ نده الان باید ۱۸ ساعت بخونه 

ینی چی  وقتی کسی اصلا نخ نده ؟؟!!!!

ب کنکور امسال ک نمیرسه ۳ ماه مونده فکنم دیگه

باید برا سال بعد آماده شه ک روزی ۱۸ ساعت از الان  هیچی براش نداره جز خستگی و دل زدگی از درس توی ماه های اخر ک بسیار مهم تره

والا منم کنکور دادم  علوم پزشکی هم قبول شدم  با رتبه ۳هزار  عالی نیس  ولی بدم نیس

۱۸ ساعتم نخوندم

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
ممنون عزیزم خیلی نا امید بودم از همین امشب شروع میکنم

konkorgram_instaرو سرچ کن تو اینستا یه برنامه ای در اختیارت میذاره که رتبه زیر1000 بشی

اگرم نخواستی و دوس داشتی به روش خودت جلو بری بدون که اصلاااا دیر نیست

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی  وقتی کسی اصلا نخ نده ؟؟!!!! ب کنکور امسال ک نمیرسه ۳ ماه مونده فکنم دیگه باید برا سال ...

ببخشید نخونده باشه .قبول دارم افراط و تفریط خوب نیست ولی الان ایشون نباید وقتشو اینجا بگذرونه

ببخشید نخونده باشه .قبول دارم افراط و تفریط خوب نیست ولی الان ایشون نباید وقتشو اینجا بگذرونه

اون ک صددرصد.  ولی ۱۸ ساعت  بحث من سر اینه 

گناه داره بابا

بخونه تا جایی ک توان داره

ممکنه من توانم ۶ ساعت باشه  شما توانت همون ۱۸ ساعت باشه  باید بگیم تا جای ک میتونی بخون

امیدوارم موفق بشه.

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...