2777
2789
عنوان

تورو خدا باهام حرف بزنید بهتر شم

113 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بده خییییییییلی  احساس شادی ندارم همه چی دارم رو یه چیزایی کلیک میکنم انقدر فک میکنمممم ک حالم بد میشه  الان گیر تولد بچمم ک شد اسفند ۹۹نشد ک بشه 400بعد پسرم زشته انقدر غصه دارم ک همه بدنم بی حس میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو‌خدا دیگه بخاطر تاریخ تولد بچتون افسرده نشید🤦🏼‍♀️😨😓

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ترو خدا ب چی فک میکنی مردم این همه غصه بزرگ تر دارن.بزن ب بیخیالی .صلوات بفرست .بگو خدایا توکل ب تو.۲ رکعت نماز بخون.خداروشکر کن .سرنماز بشین زار زار گریه کن آروم‌میشی بخدا

الان بخاطر تاریخ تولد پسرت افسرده شدی یا چهره اش؟ اگه بخاطر تاریخ هست که چه فرقی میکنه خداروشکر که یه کوچولو داری بعضیا آرزو دارن دامنشون سبز بشه اگه بخاطر چهره ی بچه ات هست که هنوز خیلی کوچیکه مطمئن باش خیلی خوشگل میشه

از این ظواهر چی‌تا بحال نصیبتون شده که اینقد بهش چنگ میزنید قیافه تاریخ فکر وخیالای بعد از زایمانه از هورموناست یا در حالت عادیم اینطوری‌فکر میکنید 

نوزادو میگی زشت ؟ ۴۰۰ ۳۰۰ فرقش چیه 🤦🏻‍♀️

مهم اینه که تولدشو داری میبینی سلامتیشو 

کی‌این چیزارو بشر‌میفهمه 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی