2777
2789
عنوان

خواهشا جواب بدید

39 بازدید | 7 پست

بچه ها یه جا کار می کردم خیلی هم از کارم راضی بودن بعد گفتم نمیام اصلا یه اشاره نکرد اگه به خاطر حقوقه زیاد میکنیم یا وسع ما همین قدره خیلی راحت گفت برو . الان نیرو گرفته یه ساعت هم از ساعت کاری کم کرده حقوق هم زیاد کرده . چرا این کارو کرد ؟ 

خب گفتی نمیام دیگه دلیلی نداره چیزی میپرسه  میتونستی درخواست بدی حقوقتو زیاد کنن بچه بازی که ...

چرا ساعت کاری برای نیروی جدید کم کرد حقوقم زیاد کرد . همکارم بهش گفته بود درباره افزایش حقوق بهم بگه اصلا اشاره هم نکرد . خودش میگفت از کارم راضیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از من بدش بیاد چرا باید ساعت کار رو کم کنه ؟ هنوز نیروش شروع به کار نکرده . از هفته دیگه میاد&nb ...

شاید بخاطر کرونا ساعته کاریو کم کرده یا هزار دلیل دیگه ولی فک نکنم ساعت کاری کلا بخاطر رفتن تو باشه سخت نگیر