الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خلاصه اولش چیزی نگف بعد گف شکست بدی بود هر چند میدونم لیاقتم رو نداشت خب الان از زبون ...
خلاصه گف رفتم کنار دریا سمت کافه دیدم دختره اونجا منتظره یکی بیاد همونجا موندم ببینم میخواد چیکار کنه دیدم یه پسر دیگه اومد و دختر بغلش کرررررد گف بهم دروغ گفت خونه هستم میخوام بخوابم اما خونه نبود داشت با یکی دیگه قرار میزاشت
خلاصه گف رفتم کنار دریا سمت کافه دیدم دختره اونجا منتظره یکی بیاد همونجا موندم ببینم میخواد چیکار کن ...
نه دیگه بهم زنگ بزن نه پیام بده گف دختره خیلی گریه کرد میگف به خدا اشتباه میکنی و ...اما ازش پرسیدم تو که منو نمیخواستی چرا باهام بودی چرا اینکارو کردی دختره گف اشتباه کردم گف پسره با کمال پررررررویی اومد جلو گف به تو چه اون چیکار میکنه گفتم اره راستی به من چه اون چیکار میکنه دیگه نسبتی نداره باهام که...