2777
2789
عنوان

از اخلاق شوهرم خستم

380 بازدید | 33 پست

سلام خانما من شوهرم اخلاقش یه جوریه تو خونه با من خوب و مهربونه ولی وقتی میریم خونه مامانم یا یه مهمونی نه حرف میزنه نه میخنده انگار از چیزی ناراحته همش تو خودشه یا وقتی مامان من یه حرفی میزنه لج‌میکنه یا یه چیز تلخ بهش میگه خیلی خستم انگار افسرده شدم نه میتونم درستش کنم ن با این اخلاقش سر کنم یه چیزی ام میگم میگه فقط پول مهمه از دیروز قهرم باهاش یه زنگم نزده خونه بابامم اعصابم خورد میشه

نکنه زن شوهر منی😑😑

چقد شبیهشه

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
خواهر اخه نمتونم شاد باشم وقتی یه مهمونی ک میریم زهرمارم میکنه

مهم نباشه برات عادت کن، عزیزم ی مث قدیمی هست که میگه کسی زو نمیتونی عوض کنی کسی که ی اخلاقو از زمان شیر خوردن گرفته ت قبر میزاره زمین، من کشتن خودمو نشد، پیر شدم عصبب شدم، همه میگن داعون شدم، از امروز میخام ب خودت برسم گور بابای خودش و هفتاد جدت، برار حمالی کنه برامومن کیف کنم، نبرش خونه بابات اینا تنها برو دیر ب دیر بروب مامانت بگو باهاش همدکلام نشه خودشا جمع و جور میکنه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
مهم نباشه برات عادت کن، عزیزم ی مث قدیمی هست که میگه کسی زو نمیتونی عوض کنی کسی که ی اخلاقو از زمان ...

اره منم میخوام دیگ با خودم خوش باشم بخرم بپوشم دیگ نمتونم ک عوضش کنم 

چطوریه شکاکه بد دهنه بداخلاقه چیه

والا اینجوری نیست وکیل هستش و به قول خودش مشاور مردمه و روانشناس خوبی هم هست اما خیلی اخلاق های بدی داره که باعث شده من از همه ی مردا متنفر بشم و اصلا دلم نمخواد تا آخر عمرم ازدواج کنم یه جورایی به همه ی مرد ها بدبین شدم . کلا هر چه قدر پول در میاره صرف و خرج ماشین میکنه تا از دوستاش کم نیاره ماشین های میلیاردی می‌خره ولی دریغ از هفته ای هزار تومن پول تو جیبی که به من بده و به شدت پسر دوسته همه جا از داداشم تعریف میکنه و منو تو جمع خورد میکنه اگه خوراکی چیزی بگیره فقط واسه خودش و داداشم میگیره و من و مامانم رو کلا آدم حساب نمیکنه . شدیدا مغروره و کسی جز خودش رو قبول نداره و حتی شوهر عمه هام و دایی هام رو به خاطر شغل کم درآمدشون مسخره میکنه و هزار تا اخلاق بد دیگه که منو داره دیوونه میکنه خیلی هم اعتقاد داره زن زیر دست مرد هست و توی خونه زن حق صحبت کردن نداره😔