2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برو یه جا شرتو بکن

511 بازدید | 24 پست

چند  روزه همش گیر داده برو خونه بابات ای خدا من با این بچه چ گناهی کردم اخه که گیر این افتادم پیش پدرشوهرم توی یک اتاق از خونشون زندگی میکنیم امروز بهش گفتم هر چی پول در میاری میدی بابات میگه خفه شو دوس دارم برو گورتو گم کن برو یه جا دیگه نبینمت خدایا دلم پره ولی دوس ندارم جلوش گریه کنم میگم لااقل نصف پولاتو برای خودت نگه داره فردا بچت خرج داره میگه چشم بعد باز کار خودشو میکنه چقدر نفهمه این اخه اعصابم از دیشب داغونه اهل این نیست که دختر بیاره خونه یا چیز دیگه ولی نمیدونم چرا هی میگه برو (درد دل)

شُرتو بِکن خوندم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😅

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا از اول جدا زندگی نکردی؟با خانواده ی شوهر زندگی کردن ازین مشکلاتم داره

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

خرجاتو بالا ببر از خودت و بچت نگذر 

اونم اینطوری میفهمه ک شما هم خرج دارید 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

ببخشید شرت رو شورت خوندم 🤣🤣🤣

لعنت به ذهن منحرف

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍