2777
2789
عنوان

بهبود پوست صورت..کمک😥

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررررسی عزیزم  تونر رو هر بار بعد از شستشو استفاده کنم؟ ضرر نداره؟ من بجای ژل از صابون ان جی ...

قربانت 😘

شستن با صابون/شامپو بچه کلا اشتباهه مگه اینکه دکتر تجویز کنه اونم برا صورتی که کلا جوشه  فقطم برا استفاده یه دوره

ژل شستشو بگیر سینره /ویتالایر خوبن قیمتشونم مناسبه 

تونرم درمالاین یا ویتالایر مخصوص پوست چربشو بگیر هر بار بعد شستن خشک کن تونر بزن دیگه نیاز نیست بشوری 

من ضد افتاب سینره پوست چربشو دارم خوبه سبکه 

گزینه های دیگه آردن ... درماتیپیک .‌.. لافارر ... چلنج ... 

ضد افتاب رو حتی تو خونه هم باید استفاده کنم؟ اخه بعد شستشو ابرسان میزنم دیگه تو خونه نیازی به ضد اف ...

نه اگه خونتون نور گیر نیست نیاز نیست تو خونه بزنی

فقط اون شبی ک لایه بردار میزنی فرداش تو خونه هم بزن 

لایه بردار لایسل خوبه ملایمه اول تست کن رو بازوت ببین سوزش زیاد یا قرمزی نداشته باشی 

ببین ترتیبش اینه 

ژل شستشو .. تونر . ابرسان . مرطوب کننده . ضد افتاب 

بین هر کدوم ۳..۴ دقه فاصله بذار تا جذب شه 

شبایی ک لایه بردار میزنی

ژل .. تونر .. لایه بردار . ابرسان مرطوب کننده

قربانت 😘 شستن با صابون/شامپو بچه کلا اشتباهه مگه اینکه دکتر تجویز کنه اونم برا صورتی که کلا جوشه & ...

اره صابونو دکتر تجویز کرد البته صابون ویرگو

که وقتی تموم شد خودم ان جی گرفتم نسبتا راضیم جوشهام خیلی کمتر شده ولی هنوزم عذاب اوره 

مواد عاای ک دیگه خیالت راحت باشه ک تغییر خواهی دید از ۳۰۰ به بالا.. دویست تا ۲۵۰ هم هست نمیدونم اون ...

مرسی عزیزم

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖