2777
2789
عنوان

دیسک کمر وبچه دوم😓

87 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من یه دختر۵ساله دارم وتوفکره بچه دوم هستم ولی متاسفانه دیسک کمر دارم.وهر درمانی کردم جواب نداده.تاحالا کسی بوده دیسک کمر داشته وبچه دار شده باشه؟ برای منکه خیلی سخته

منم داشتم اره سخته ولی خوب نی نی ارزششو داره باید حتما ورزش کنی قبلشم عضلات کمرتو تقویت کن 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باورزش خوب میشه؟

نه فقط دردت کنترل میشه بایدبری دکتر من قبلش رفتم موقع زایمان دردم کم بود الانم بهتره خداروشکر باید مراعات کنی 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
چجوری تقویت کنم میشه بگید

ورزش های مخصوص داره رفتم دکترطب فیزیکی باید ببینی کدوم مهره کمرت هست،وزنتم باید بیاری پایین تاتوبارداری مشکلت بیشترنشه،ماساژم بده باروغن 

فیزیوتراپی برم خوبه؟

فرقی نداره باید دکتربری که بهت ورزش یادبده توخونه ام انجام بدی تو اینترنتم بزن پیدامیکنی فقط مواظب باش ورزشای مناسب باشه به کمرت فشارنیاد انشاا..زودتر مامان بشی نگران نباش