2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند تا دوست دارم کنار شوهراشون کفش پاشنه بلند میپوشن😐

وای خدا 

😝😝

خدایی خیلی خزه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بنام خدا لباس

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

آرایش نه اصلا آرایش نمیکنم چون صورتم صافه 

دمپایی می‌پوشم تو خونه 

با تاپ و شورتک ست 

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
من چند تا دوست دارم کنار شوهراشون کفش پاشنه بلند میپوشن😐

کفش نه ولی خوب من صندل پاشنه بلند دارم و هرازچندگاهی میپوشم ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من خودم موهام رو از بالا دم اسبی  می بندم یه بلوز یه کم بلند تقریبا زیر باسنم می پوشم دیگه شلوا ...

خیلی هم خوبه 

تونیک قشنگه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
آرایش یه ته آرایش کوچیک موهام چون بلنده دم اسبی خیلی بالا میبندم با یه تاپ و شلوار...  ولی خدا ...

کفشو تو عروسی میپوشی آدم میخوره زمین بعد بیاد خونه بپوشی پاهات داغون میشه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟