2777
2789
عنوان

فروش کتاب

105 بازدید | 13 پست

سلام. من چندتا کتاب واسه رشته دانشگاهیم دارم  ک مثلا یکیش دوسال پیش خریدم30تومن الان اون کتاب تو سایت زده150تومن بخوام بفروشم چند میخرن ازم. کسی میدونه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اینا کتاب تخصصی هستن و کتابم نو نو هست. میدونم میخرن ولی میخام بدونم تقریبا چند میخرن

من خودم چند هفته پیش چند تا کتاب نو رو کیلویی فروختم هرجا رفتم گفتن نمیخریم 

خودم چند سال پیش دو سه تومن هزینه کرده بودم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من خودم چند هفته پیش چند تا کتاب نو رو کیلویی فروختم هرجا رفتم گفتن نمیخریم  خودم چند سال پیش ...

نمیدونم فک کردم بخرم. چون ی اشنایی  پارسال کتاباشو فروخته بود

سلام به همه کتاب‌دوستان!

اگر کتاب‌هایی دارید که دیگه بهشون نیازی ندارید و می‌خواهید از شرشون خلاص بشید، مجموعه کاغذ باطله نجاتی بهترین گزینه برای شماست! 📚✨

ما با خرید کتاب‌های باطله شما، به شما کمک می‌کنیم تا فضای بیشتری در کتابخانه‌تون داشته باشید و در عین حال، از فروش کتاب‌های خود سود ببرید. با ما، نه تنها کتاب‌های شما به دست علاقه‌مندان می‌رسد، بلکه از خدمات درب منزل هم بهره‌مند می‌شوید.

برای فروش کتاب‌های باطله‌تان و دریافت اطلاعات بیشتر، کافیست با شماره‌های زیر تماس بگیرید:

- 02133856864

- 09191789008

- 09191171167

بی‌صبرانه منتظریم تا با شما همکاری کنیم و به کتاب‌ها و فضای جدیدتان جان تازه‌ای ببخشیم! 📖✨

تیم کاغذ باطله نجاتی 🌟