2777
2789
من یه بار یه سی دی خریدم گذاشتم زیر بالشش صبح که بیدار شد گفتم چک کن ببین فرشته مهربون برات چیزی نیاورده اخه دیروز دختر خوبی بودی انقدر خوشحال شد اخه عاشق سی دی هست البته چند روز قبلش بهش گفته بودم مثلا فلان کارو بکن یا فلان کارو نکن تا فرشته مهربون برات هدیه بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دندونش می افته میگم بزار زیر سرت پری دندون ارزوت رو براورده میکنه اون چیزی رو که میخواد رو میخرم میزارم زیر سرش کلی کیف میکنه فردا صبح چه اشکالی داره بچه ها تو دنیای خودشون فرشته و پری داشته باشن بزار از دنیای بچه گیش لذت ببره
عزیزم 13 دی اسمانی شدی دلم برات تنگ میشه
بچه ها کاستی های طبیعی ما رو میبینن یا وقتی بی حوصله ایم یا تنبیه یا دعواشون میکنیم.... عجیبه که و تشویق و خوبیهامونو نسبت بدیم به یکی دیگه، حالا فرشته یا آدم!
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
توی کلاس تربیت فرزند به ما می گفتند:کلا گفتن جمله تو پسر (یا دختر) خوبی (یا بدی) هستی کاملا اشتباهه باید بگیم فلان کارت خوبه یا بده.وجود و شخصیتش رو خوب و بد نکنید کارهاشو ارزش گذاری کنید تا در آینده دچار کمبود اعتماد به نفس و از خودبیزاری نشه
خدایا تحقق آرزوهایم را به تو سپردم و نتیجه عالی و شگفت انگیز می گیرم.
این کارو نکن چون بعدا بچه ازت چیزایی می خواد که شرمنده آش میشی.ضمنا این یه نوع دروغه.من بهت میگم چون بچگی خودم تجربه کردم.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.