2777
2789

ازمایش بارداری وکبدنوشت بعدسه بسته قرص جلوگیری دادگفت مثرف کن با قرصایی برای جوشم.

حالا سوالم اینه که تاکی بایداین قرص هارومصرف کنم؟شنیدم تنبلی تخمدان میارن وبعدا برای بارداری مشکل سازن.راسته؟راستش کمی راجبش مردد شدم.چون پریودمم قطع کرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راکوتان ننوشت؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

قرص ضد بارداری برای چی باید تنبلی بیاره،

نمیدونم ولی خب چریود رو قطع میکنه دیگه میگم نکنه بعدقطع مصرف قرص دیگه پریودنشم... من همش۲۹سالمه زیاداطلاعات ندارم براهمون پرسیدم..ممنون میشم اگر تجربشودارین راهنمایی کنید

چرانوشت بخاطرهمون ضدبارداری داد و ازمایش کبد نوشت. میگه تاچندسال بعدازمصرف راکوتان نبایدبچه دارشد در ...

بله درسته. جوشاتون خیلی وخیمه؟میشه یک عکس از جوش هاتون بدید آخه من هر دکتری می رم برام نمینویسه....

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

منم دارم راکوتان میخورم هفته ایی ۲تا شما چطوری میخورین؟

سرخود می خورید ؟جوش هاتون وخیمه؟ریزش. مو نگرفتید؟

نه زیر نظر پزشک  تنها عوارضش برام خشکیه پوسته

خوشبحالتون من هر دکتری میرم برام نمینویسه،😭