اره یکدفعه چند تا زیاد تو یک ناحیه صورتم میزنم جاش هم قرمزه
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماله منم همش رو گونم میزنه بخدا دلم میخاد بمیرم راحت شم یه روز خوبه یه روز افتضاح ولی خب راکوتان دیگ ...
دقیقا منم مثل شما همش رو گونمه . ولی شما دیگه نگران نباش تا چند ما دیگه با مصرف راکوتان کامل خوب میشی من بیچاره چی بگم که دکترا قبول نمیکنن برام بنویسن . زده به سرم خودم برم بخرم بخورم
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
نه مجردم . کبدم هم مشکل نداره دکترا میگن خیلی عوارض داره