2777
2789
عنوان

چندروز پیش رفتم دکترپوست براجوشام

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 35 پست
خیلی جوش میزنین؟؟ جاش قرمزه؟

اره یکدفعه چند تا زیاد تو یک ناحیه صورتم میزنم جاش هم قرمزه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اره یکدفعه چند تا زیاد تو یک ناحیه صورتم میزنم جاش هم قرمزه

ماله منم همش رو گونم میزنه بخدا دلم میخاد بمیرم راحت شم یه روز خوبه یه روز افتضاح ولی خب راکوتان دیگه نمیزاره جوش بزنم ولی جاشون قرمزه کلافه میشم 

بهتریناتفاق زندگیم 👈۱۳۹۸/۳/۵👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماله منم همش رو گونم میزنه بخدا دلم میخاد بمیرم راحت شم یه روز خوبه یه روز افتضاح ولی خب راکوتان دیگ ...

دقیقا منم مثل شما همش رو گونمه . ولی شما دیگه نگران نباش تا چند ما دیگه با مصرف راکوتان کامل خوب میشی من بیچاره چی بگم که دکترا قبول نمیکنن برام بنویسن . زده به سرم خودم برم بخرم بخورم

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دقیقا منم مثل شما همش رو گونمه . ولی شما دیگه نگران نباش تا چند ما دیگه با مصرف راکوتان کامل خوب میش ...

سرخود نخورین خطرناکه یکم دیگه صبر کنین شاید خودش خوب شد اگه نشد زیر نظر دکتر بخورین

بهتریناتفاق زندگیم 👈۱۳۹۸/۳/۵👉🏻
منکه دیگه اعتماد بنفس ندارم شاید باورت نشه ولی چند ماهه بیرون نرفتم از خونه🥴

عزیزم انشالله درست میشه... چرابیرون نمیرین؟من میرم خوبم میرم من برای دل خودم میخوام پوستی سالم داشته باشن وگرنه بیرون که ماسک نیزنم به بقیه هن ربطی نداره خودتون اذیت نکنید

باردارکه نیستین؟شایدکبدتون مشکل داره شایدم خیلی وخیم نیست وضعتون

نه مجردم . کبدم هم مشکل نداره دکترا میگن خیلی عوارض داره