2777
2789
عنوان

کرونا در بارداری و درگیری ریه

10185 بازدید | 64 پست

سلام دوستان

همسرم کرونا گرفته منم چون پرستاریش کردم بهم منتقل شده من باردارم وچهار روزه علائم کرونا دارم از دیروز تنگی نفس همراه درد کتف و سرفه خفیف دارم..هر کی تجربه داره لطفاااا راهنماییم کنه یعنی ریه م درگیر شده؟ چون تو بارداری سیتی انجام نمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  ۸  ماهه  باردار  بودم  کرونا  گرفتم     فقط  بهم  قرص تقویتی و  ویتامین  دی دادن       واسه  من   سرفه  قطاری     تب      لرز     کمردرد   اسهال  استفراغ   و...... مایعات  فراوان    سوپ   با  هویج  و جعفری  و  جو     و گوشت      اب  هویج  اب سیب و......      بعد    دو هفته  بهتر شدم    ولی حس بویایی و  چشاییم  تازع  برگشته      زایمانم  کردم  ۵۰  روزه    سرفه  و تنگی  نفس رو دارم   فعلا   فقط استرس نداشته باش 

خیلی نگرانم داروها هم تو بارداری خوب نیس موندم چیکار کنم شما تجربه نداشتین

من  دکتر عفونی  رفتم‌   داروی   خاصی  نداد  بخاطر بارداری   فقط گف  بخودت  برس  و تقویت  شد   میوه  و مایعات  و سوپ   و  دمنوش  زنجبیل  و عسل  و.....

چقد سخت بوده واست..خداروشکر خوب شدی درگیری ریه نداشتی عزیزم؟

خیلی   هر شب  بیمارستان  بودم     میرم  سطح  اکسیژن  خون  چک میکردن   چون  شدید  سرفه  میکردم    .....ن  منو  نفرستادن   عکس  و سی  تی         بعد  ک  خوب شدم   نرفتم  ولی   سرفه   روزی  چندبار دارم     تنگی نفس  و   کم حالی  و  ضعف  و ....

خیلی نگرانم داروها هم تو بارداری خوب نیس موندم چیکار کنم شما تجربه نداشتین

واقعیت من اوایل عید بود تب و لرز و بی میلی به غذا و بدن درد شدید داشتم فقط استامینوفن میخوردم رفتم. جون دادم خدا سر شاهده دیگه ۱۵ فروردین رفتم دکتر عمومی گفت چون ضربان قلبت بالاس باید بستری شی شما ریه ات احتمال امبولی داره نوشت برام یه ازمایش چون نمیشد سیتی بدم تو ازمایش گفت تو ریه اش لخته داره بایو سریعا بری بستری ولی من نرفتم یه سری دارو داد خوردم افتادم به غذا بهتر شدم تب و لرزم رفت ولی الان حساسیتم عود کرده 

هییییییس دلکم سکوت کن 
خیلی   هر شب  بیمارستان  بودم     میرم  سطح  اکسیژن  خون &nb ...

چقد بد بوده ..واقعا این لعنتی چیه ک اینجوری به جون مردم افتاده

شبا خواب ندارم از استرس.شوهرمم تب شدید داره اما بهش دارو دادن خودم فقط مایعات میخورم

چقد بد بوده ..واقعا این لعنتی چیه ک اینجوری به جون مردم افتاده شبا خواب ندارم از استرس.شوهرمم تب شد ...

من  روزای اول  استرس  داشتم  نفسم  بالا  نمیومد   بعد  دکترم  گفت   استرس  سمه   برای  کرونا    واقعا  هم   تاثیر داشت     روحیه مو حفظ  کردم   و  بخودم  رسیدم   

واقعیت من اوایل عید بود تب و لرز و بی میلی به غذا و بدن درد شدید داشتم فقط استامینوفن میخوردم رفتم. ...

وااای عزیزم چه تجربه بدی.خداروشکر با دارو خوب شدی..درد قفسه سینه یا کتف هم داشتی؟

واقعیت من اوایل عید بود تب و لرز و بی میلی به غذا و بدن درد شدید داشتم فقط استامینوفن میخوردم رفتم. ...

دکتر عفونی منظورمه . ... هفته ۳۴ هستم نزار مثل من بشی البته تو تست گفتن اصلا کرونا نداشتم والا نمیدونم من که مرگ و دیدم

هییییییس دلکم سکوت کن 
من  روزای اول  استرس  داشتم  نفسم  بالا  نمیومد   بعد  دکترم ...

میدونم عزیزم چون اینجام غریبم باردارم هستم شوهرمم مریضه هزارتا فکر و خیال میاد..نفس تنگی نداشتی اون مدت؟