من وجدانا و اخلاقا راستشو میگم. بمیرم اگه قصدم دشمنی باشه. ولی پیش دکتر عالیان نرررررریددد! ایشون با یه تیم مجهز از اینستا همه رو گول میزنه. روی فیلم و عکساش روتوش داره و نظرات منفی روبلافاصله بلاک میکنن. شما باید زرنگ باشید اگه میخواید ترمیمی ها رو ببینید و مطبش هر روز برید تا پیداشون کنید. خواهش میکنم بدون تحقیق بیگدار به آب نزنید!!!!!
همه بینیهایی که درمیارن تا دوماه اول خوبه. همه هم زود عکس میفرستن براش خوشحاااال. متاسفانه بعد یواش یواش مشکلات رو میشه. از ده تا دوتا کار ایشون خوب درمیاد. همه ناراضین که اصلا تغییر نکردن یا قوز دراوردن. من فکر میکنم ایشون با ژل نیمرخ رو تو اتاق عمل اصلاح میکنن برای اینه بعد از شش ماه همه میبینن یا تو رفتگی دارن یا بیرون زدگی یا غیره و غیره. حالا خودتون بودید. این چیزی بود که خودم چوبشو خوردم و میخوام هموطن هام این مشکل براشون پیش نیاد.
من وجدانا و اخلاقا راستشو میگم. بمیرم اگه قصدم دشمنی باشه. ولی پیش دکتر عالیان نرررررریددد! ایشون با ...
من با ایشون عمل کردم واقعا کارشون خوبه من خیلی راضیم من پیام شما رو وقتی یک ماه بود عمل کرده بودم خوندم و واقعا حالم بد شد اون زمان تو رو خدا اینجوری نگید ادم حالش خراب میشه
هدفم این بود بقیه مثه من گول اینستا نخورن. اگر اون روزی که خودم میخواستم با ایشون عمل کنم یه نفر راستشو میگفت اینجوری تو چاله نمیافتادم. عمل بینی چیزی نیست بشه هر روز تکرارش کرد.
من باهاش عمل کردم و بشدت ناراضیم بینی من استخونی با یه قوز و افتادگی بود الان فقط از نیمرخ تغییر کرده به سایز بینیم دست نزده و پره هاش رو جمع نکرده سوراخای بینیم نا قرینه ست و مشکل تنفسی دارم از یک سمت که قبلا نداشتم اخلاقشم تا قبل عمل خوب بود بعدش مثل منشیاش سگ شد تا پول میبینن هار میشن من اصلااا توصیه نمیکنم پارسال ۵۵ میلیون پول به فنا دادم و از نتیجه هم بشدت ناراضیم
به نظرم من دکتر عالیان جزو 5 دکتر برتر جراحی بینیه در حال حاضر...من چند سال پیجشون رو دنبال کردم و نمونه هاشون خیلی ظریف بود بعد از اون رفتم پیششون و الان با گذشت چند سال بسیار راضی هستم. از لحاظ اخلاقی هم بسیار آدم مهربان و با شخصیتیه و تا مدت ها بعد عمل پیگیر بودند.