2777
2789

خواهر شوهرم تو يازده هفتگي رفته سونو گفتن بچت دختره جشن تعيين جنسيت هم گرفتو خيلي هم خوشحال و شاااد 

دكتره با اطمينان گفت دختره حتي گفت صد در صد امروز رفته بود سونو آنومالي گفتن پسره😟😟

با تقويم چيني حساب كرده بودم براش پسر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱هفته خیلی احتمالیه باید صبر میکرد 

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

عزیزم خب سونو تعین جنسیت انومالیه ن ان تی خواهرشوهر شما عجله کرده 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
همش الکیه. برای من که درست نبود

هفته دوازدهم هستم تقریبا دارم از فضولی میمیرم

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

جشن گرفتنش چی بود  

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هفته دوازدهم هستم تقریبا دارم از فضولی میمیرم

من ۲تا پسر داشتم بعد مثل شما تو بارداری بعدیم همچین حسی داشتم که بدونم چیه. هم تقویم چینی هم از این نخ و سوزنها که رو دست نگه میدارن همه چی دختر بود ولی رفتم سونو تو ۱۳هفتگی پسر شد. اونم ۲تا پسر دیگه