2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان توی یه پست دیگه گفتم دربارشون🤭🤭 خیلی عالیه...من هم قبل از بارداری تحت نظدشون بودم هم الا ...

عزیزم یه سوال دارم

درباره تعیین جنسیت هم مشاوره میده ؟ اخلاقش واقعا عین کلیپاش خوبه ؟

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
عزیزم یه سوال دارم درباره تعیین جنسیت هم مشاوره میده ؟ اخلاقش واقعا عین کلیپاش خوبه ؟

درباره تعیین جنسیت نمیدونم چون خودم دغدغم نبود دقت نکردم به این موضوع ولی اخلاقش عاااالیه👌 کلا عشقم،قشنگم،عزیزم اینا از دهنش نمیفته...توی کارش جدیه واقعا اصلا استرس به مادر وارد نمیکنه من دیروز دوباره پیشش بودم یه مامان بنده خدا تو ماه های آخر بود صندلی از زیرش در رفته بود افتاده بود اتقدردکتر بی استرس و قشنگ و راحت هندل کرد وضعیتشو که همه ماها که توی مطب بودیم دلمون آروم شد

تنها چیزی که شاید یکم کلافتون کنه وقت دادنه ...چون دیروز از منشیش(آتوسا جون) شنیدم که میگفت تا اول خرداد وقتا پره مگه برای شرایط اورژانسی

و اینکه توی کرونا روند پذیرششون متفاوته، یعنی چون درباره تعیین جنسیت میخوای پس قبلش زنگ بزن بپرس.تو دوران کرونا میگه اگه باردارید بدون نسخه برید سونوگرافی ساک جنین و تشکیل قلب رو بعد بیایین پیش دکتر

من خودم فقط تیتر بتا دادم فهمیدم باردارم بعد با حساب خودم هفته هشتم رفتم سونوگرافی تشکیل قلب که اونجا فهمیدم شش هفته و پنج روزمه بعد با این سونو رفتم دکتر

تنها چیزی که شاید یکم کلافتون کنه وقت دادنه ...چون دیروز از منشیش(آتوسا جون) شنیدم که میگفت تا اول خ ...

وای چقدر سخت

یعنی من بخوام برم از الان تحت نظر باشم وقت نمیده ؟

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
والا مطمئن نیستم، زنگ بزن مطب بپرس آتوسا توضیح میده...بگو که برای تعیین جنسیت و آمادگی بارداری میخوا ...

عزیزم این دکتر سزارین اختیاری قبول میکنه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
عزیزم این دکتر سزارین اختیاری قبول میکنه؟

بله من خودمم سزارین اختیاریم چون ترس بیش از حد از محیط درمانی دارم طوری که دچار پنیک میشم و فشارم خیلی میره بالا🤦‍♀️

ولی خیلی مامان هام تو مطب دیدم که خودشون ترجیحشون سزارین بود و دکتر قبول کرد...اولویت براش راحتیه مادره👌

بله من خودمم سزارین اختیاریم چون ترس بیش از حد از محیط درمانی دارم طوری که دچار پنیک میشم و فشارم خی ...

چه خوب 

من سه روز پیش زایمان کردم 

طبیعی اپیدورال

بازم سخت بود 

دفعه‌ی بعدی بخوام زایمان کنم حتما میرم دنبال سزارین 

خاطره‌ی زایمانمم نوشتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)