2777
2789
عنوان

عینک طبی★//نظـــــــر//:

79 بازدید | 15 پست

ســــــلام

من خیلی عینک دوس دارم..

و دلم میخواد طبی شو بخرم..

اما نمیدونم چ جاهایی ازش استفادع کنم..

تویِ مهمونی هاام هی میپرسن وااای عینکی شدی...

حس چرتی ب ادم دس میدع(هرچقدم سعی کنی بش دس ندیو ضایش کنی😂)

درکـــــــل

بین دوراهی سختی گیر کردم ک بخرمش یا نخرم..؟

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عینکی شده بودم نزدم نمره چشم رف بالا از من نصیحت بزن ک بعدا بدون عینک نمیتونی😂عینک طبی خوشگلم ه ...

عزیز چشام ضعیف نیس

اهوم ولی خب چ جاهایی میشع استفادع کرد ازش

مهمونی و بیرون استفاده کن بیشتر با لباست ست باش قشنگ تره بعد چیز گرونی ام نگیر چند جور بگیر ارزونشو بعد با لباسات ست کن ی پیج بود ی دوهفته پیش دیدم قیمتاش مثلا ۱۰۰ اینا بود خوشگلم بودن اما مطمن نبودم

مهمونی و بیرون استفاده کن بیشتر با لباست ست باش قشنگ تره بعد چیز گرونی ام نگیر چند جور بگیر ارزونشو ...

پیشنهاد خووبیع😻

به نظرم عینک آنتی رفلکس بگیر  هم برای کار با گوشی و کامپیوتر مناسبه  و هم می تونه اشعه های مضر را از چشمتون دور کنه  اگه فتوکرومیک هم باشه در نورآفتاب مناسبه   به نظرم عینک فانتزی طبی بگیر  اگه فیت صورتت باشه  جذاب هم میشه 

من هم عشق عینکم ولی کامل عادت نکردم